skip to main content
Fiets mee met de groene rondleiding

Nu het lente is, de vogels weer beginnen te zingen en de natuur zich van haar meest wulpse kant laat zien, is er geen beter moment om erop uit te trekken. Daarom organiseert Amsterdam Zuidas groene rondleidingen. Want alhoewel de Zuidas bekend staat om zijn bijzondere architectuur en hoogbouw, hebben we ook heel veel prachtig groen te bieden. Die delen we graag met u. Denk bijvoorbeeld aan het Beatrixpark. Maar ook aan de Green Living Lab, waar u letterlijk met uw voeten in de aarde kunt staan.

Vrijdag 11 mei

Iedere maand, op vrijdagmiddag van 15:00 tot  17:00 uur gaan we naar buiten. De eerste rondleiding is op vrijdag 11 mei. We verzamelen per fiets voor Circl, op het Gustav Mahlerplein. Mocht u geen fiets beschikbaar hebben, dan regelen wij die voor u. U kunt individueel meedoen, maar ook als groep tot maximaal 15 personen.

Dag van de Bouw

De rondleiding daarna is meteen een uitzondering, want die vindt plaats op zaterdag 2 juni. Dit omdat het dan de Dag van de Bouw is, een event waarbij u diverse bouwplaatsen in Zuidas kunt bezoeken en het dus dubbel de moeite waard is om te komen. De groene rondleidingen in de maanden daarna vinden plaats op de vrijdagen 6 juli, 3 augustus en 7 september.

Wees er snel bij

Krijgt u het er ook warm van? Geeft u zich dan snel op door een mail te sturen naar contact@zuidas.nl. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer, geef aan op welke datum u  wilt komen en of u een fiets heeft. Wanneer u van ons een bevestiging heeft gekregen, bent u verzekerd van een plek. Let op: vol is vol. De rondleiding wordt aangeboden door Amsterdam Zuidas en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Geef uw mening

Ilse Hopper

En/of de ? BotanischeTuinZuidAs ?????????