skip to main content
Sprint dankzij ledverlichting Dafne of Usain voorbij

In totaal zes mini-evenementen vinden plaats in Zuidas, in de laatste week van mei. De jonge startup LedsLead test dan de route van gekleurde ledverlichting die het bedrijf ontwikkelt. U stelt als hardloper zelf uw tempo in en u volgt uw eigen kleur. Uiteindelijk zal de ledverlichting in stoeptegels worden verwerkt, aangedreven door zonne-energie. De droom is dat deze route van ledverlichting uiteindelijk door geheel Zuidas gaat lopen. Maar voordat het zover is, moet de technologie eerst worden getest.

Korte sprints

Tijdens de pilot is niet een hele route uitgerold in Zuidas, maar worden er korte sprints neergelegd in onze wijk. Onder meer bij de sportclubs FC Buitenveldert en AFC, maar ook in het centrum van Zuidas op het Mahlerplein. Daag uzelf, uw vrienden of uw collega’s uit en strijd voor goud.

Schema en locaties

 

Geef uw mening