skip to main content
18 september: informatiebijeenkomst uitbreiding WTC

De afgelopen periode hebben we het terrein rondom de toekomstige toren bouwrijp gemaakt. Eind september plaatst de aannemer Ballast Nedam hekken rondom het bouwterrein. De sloop- en bouwwerkzaamheden gaan dan vanaf 1 oktober 2018 beginnen. Het gaat om de renovatie en uitbreiding van de bestaande toren op de hoek van de Strawinskylaan en de Beethovenstraat. De verwachting is dat het werk medio 2021 is afgerond.

Informatiebijeenkomst

Het WTC en Ballast Nedam nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 18 september, van 19.00 uur tot 20.30 uur in het Conference Centre van WTC Amsterdam. Adres: Strawinskylaan 1. Tijdens deze bijeenkomst brengen opdrachtgever en aannemer u op de hoogte van de werkzaamheden, de verschillende fases van de bouw en wat deze voor u betekenen.

Artist Impression van het nieuwe WTC vanaf de Beethovenstraat

Programma

19.00 uur Inloop
19.15 uur Welkom en korte introductie – Christiaan Huijg, WTC Amsterdam
19.20 uur Presentatie revitalisering en nieuwbouw WTC Amsterdam – Marjolein Klaassen, omgevingsmanager a.i. Ballast Nedam.
19.35 uur Vraag het de expert: experts van het projectteam staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
20.30 uur Einde

Aanmelden

Geïnteresseerd? Stuur dan voor 14 september a.s een mail naar m.klaassen@ballast-nedam.nl.

Geef uw mening