skip to main content
21 januari: Zuidas en Zuidasdok in Pakhuis De Zwijger

Het belooft een uiterst informatieve avond te worden. Zuidas-directeur David van Traa gaat in op de ontwikkeling van Zuidas naar een bijzondere en tegelijkertijd typisch Amsterdamse stadswijk, waar wonen, werken, recreëren, zakendoen en studeren samenkomen. Ook zal hij ingaan op het project Zuidasdok: de verbreding en het ondergronds brengen van de A10 Zuid en de bouw van een compleet vernieuwd station Amsterdam Zuid.

Station Amterdam Zuid wordt compleet vernieuwd, de A10 gaat ondergronds

RAI, VU en OBA

Aan het woord komt verder onder meer RAI-directeur Paul Riemens, die zijn ideeën ontvouwt over hoe hij RAI integraal onderdeel wil maken van de stad. Josja van der Veer van de VU vertelt over de enorme ontwikkelingen die VU en Amsterdam UMC doormaken en hoe die het karakter van Zuidas zullen veranderen. En Martin Berendse, directeur van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), neemt u mee naar de ‘papierloze bibliotheek’, die onder de naam OBA NEXT in zijn visie moet verrijzen in Zuidas.

Meer informatie

Ga voor meer informatie en aanmelding naar de website van Pakhuis De Zwijger.

Bouwen aan Zuidas

Geef uw mening