skip to main content
Als u een groen idee heeft, zeg het dan

We hebben overigens, naar aanleiding van de kick-off Maak het Groen!, op 7 mei 2019, al een aardige oogst binnen. Maar meer ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. Voor de realisatie van de beste ideeën of initiatieven is € 100.000,= beschikbaar. Laat u ze aan ons weten? Behalve via de website houden we het gesprek ook gaande via een app. Begin juni wordt bekend welke 15 ideeën geselecteerd zijn door het groenteam van Zuidas. U krijgt dan via de app de gelegenheid deze ideeën te verrijken met uw wensen en voorkeuren. De deadline voor het indienen van ideeën is 20 mei 2019. Nog een paar dagen de tijd dus.

Inspiratie nodig? Bekijk het filmpje

Geef uw mening

Arnold de Heer

Het is niet altijd nodig nieuw groen te creeren. De mooiste stukjes groen zijn vaak die stukje die er al heel lang zijn. Bijvoorbeeld het stukje groen voor het gebouw The Edge. Je kunt dit ook gewoon laten staan en er naast bouwen. Dan heb je een echt mooit stukje groen in plaats van een boompje hier en een bakje daar. Dat kennen we nu wel.