skip to main content
35 e-bikes in Strawinskystalling

Er komen 35 e-bikes te staan in de fietsenstalling aan de Strawinskylaan. De e-bikes zijn door werknemers van die deelnemende bedrijven te reserveren en gebruiken via de app HUUB van Next Urban Mobility. De fietsen zijn herkenbaar aan de gezamenlijke HUUB en NS sticker.

Een e-bike huren, doe je voor € 2,- per uur of € 8 per dag. Je betaalt aan HUUB en zult eventueel zelf de kosten bij je werkgever moeten declareren. Het betreft een zakelijk pilot. Dit betekent dat je jezelf en collega’s via je (eigen) bedrijf kunt aanmelden. Dit kan alleen jij zijn, een groep collega’s of het gehele bedrijf. Opgeven kan via methuub.nl/ns-pilot. De pilot loopt tot het eind van dit jaar.

NS en Next Urban Mobility onderzoeken met de pilot of het zakelijk gebruik van de fiets van en naar het station verder gestimuleerd kan worden. Als de resultaten positief zijn, gaan NS en  Next Urban Mobility de mogelijkheden voor het structureel aanbieden van de zakelijke e-bike op stationslocaties verder onderzoeken.

Geef uw mening

Shirley

Zou ook fijn zijn als je woont op de zuidas en je gewoon even een fiets wil huren. Maar ik begrijp het is alleen voor werkend Zuidas! Of niet?????????????

Saskia | Amsterdam Zuidas

Ja klopt Shirley, het is een pilot van NS bedoeld voor de zakelijke gebruiker. Misschien in de toekomst?

H.Stafleu

Belachelijk! De stad kun je doen op een gewone fiets. Zeker als je een fitte werkende zakenman/vrouw bent. E-bikes moeten we reserveren voor woon-werkverkeer van 5 tot 15 kilometer. Dit is onnodig gebruik van fossiele energie want waar komt die stroom vandaan?

F. Malaver

Check de spelling!!! Een d niet op zijn plaats. Verder fantastisch project!!

Saskia Blaas I Amsterdam Zuidas

Ja slordig, excuses!