skip to main content
Laatste kans om te stemmen voor een groenere Zuidas

Uw stem kunt u hier uitbrengen. U kunt aangeven wat uw drie favoriete ideeën zijn. Het digitale stembureau sluit vrijdag 23 augustus 2019. Begin september maken we bekend welke van de ingediende ideeën we daadwerkelijk gaan uitvoeren.

Bekijk het filmpje

Keuze uit 7 ideeën

U kunt kiezen uit 7 ideeën die de afgelopen maanden door bewoners en belanghebbenden zelf zijn aangedragen. Als we kijken naar de tussenstand, dan is het heel spannend. Wat betekent dat úw stem nog beslissend kan zijn. Bekijk daarom nu de 7 ideeën en stem.

Geef uw mening

Guus Muller

Oppervlakkige marketingtaal waar weinig mensen mee opschieten. Zinnige informatie in 'niet opgeblazen' taal kom ik weinig tegen. Goede informatie over de bouwstop van de A10 en de invloeden daarvan lees ik niet. Herwaardering van A10 verbouwing, ik lees er niets over!