Duurzaamheid Zuidas Ontwikkelt

Als u een groen idee heeft, zeg het dan

We hebben ambitieuze plannen om Zuidas groener te maken. Die plannen zijn goed doordacht, maar niet allesomvattend. Daarom zijn we zeer benieuwd naar uw ideeën. En naar de initiatieven die u zelf wilt nemen. Voor de realisatie is geld beschikbaar.

We hebben overigens, naar aanleiding van de kick-off Maak het Groen!, op 7 mei 2019, al een aardige oogst binnen. Maar meer ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. Voor de realisatie van de beste ideeën of initiatieven is € 100.000,= beschikbaar. Laat u ze aan ons weten? Behalve via de website houden we het gesprek ook gaande via een app. Begin juni wordt bekend welke 15 ideeën geselecteerd zijn door het groenteam van Zuidas. U krijgt dan via de app de gelegenheid deze ideeën te verrijken met uw wensen en voorkeuren. De deadline voor het indienen van ideeën is 20 mei 2019. Nog een paar dagen de tijd dus.

Inspiratie nodig? Bekijk het filmpje

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel

16 mei 2019 | 16:36

Arnold de Heer

Het is niet altijd nodig nieuw groen te creeren. De mooiste stukjes groen zijn vaak die stukje die er al heel lang zijn. Bijvoorbeeld het stukje groen voor het gebouw The Edge. Je kunt dit ook gewoon laten staan en er naast bouwen. Dan heb je een echt mooit stukje groen in plaats van een boompje hier en een bakje daar. Dat kennen we nu wel.

Schrijf een reactie
0
+1