skip to main content
Open Toren Dag Amsterdam verlengd tot en met 27 maart

Aanvankelijk zouden de 3D-foto’s alleen vandaag op opentorendag.nl te bewonderen zijn, maar omdat organisator Henri van Poll vandaag zoveel leuke reacties ontving besloot hij de Open Toren Dag te verlengen met een week. Hierdoor kan iedereen extra lang van de uitzichten genieten. Ook leuk: in het kader van de Open Toren Dag sluit beiaardier Gideon Bodden de dag om 16.00 uur muzikaal af vanuit de Munttoren. Deelnemen aan de Open Toren Dag is gratis, maar donaties zijn welkom.

Torens in Zuidas

De deelnemende torens in Zuidas zijn: Crowne Plaza Hotel Amsterdam, Hourglass, INNSiDE by Meliá Amsterdam, Amsterdam Symphony, Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas en het World Trade Center Amsterdam. Welke torens nog meer meedoen, in andere delen van Amsterdam, vindt u hier. De foto’s in en vanaf de torens zijn gemaakt door Hans van der Vliet. Deze Amsterdamse fotograaf is onder meer bekend van zijn bijzondere architectuurfotografie.

Geef uw mening