skip to main content
28 september: wandelend praten over vergroenen Verdi

Meldt u zich hier aan voor de wandeling.
U kunt zich aanmelden tot en met donderdag 23 september.

De wandeling start om 17:00 uur en duurt ongeveer een uur. We vertrekken vanaf de Jachthavenweg 44, buiten bij Veba Watersport.

Groenplan Verdi

Om concreet te maken wat we bedoelen met het vergroenen van Verdi, is het Groenplan Verdi opgesteld. Dit plan presenteren we op 28 september. Het plan licht de visie toe en beschrijft hoe en waar in Verdi we gaan vergroenen. Het plan is geen bestuurlijk document, maar fungeert bij de ontwikkeling van Verdi als handboek. Tijdens de wandeling lopen we langs de verschillende projecten die in het Groenplan Verdi beschreven staan. U heeft alle gelegenheid te reageren en vragen te stellen aan onze experts. Naar aanleiding van uw vragen en reacties kunnen wij het plan waar nodig aanscherpen.

Groene karakter behouden

Bij de ontwikkeling van Verdi staan verbinden, vergroenen en verdichten centraal. Vooral in het oostelijk deel van het gebied willen we woningen, voorzieningen en kantoren bouwen. In het westelijke deel ligt de focus meer op groen, water, sport en recreatie. Tijdens eerdere bijeenkomsten met bewoners bleek dat bewoners en gebruikers het groene karakter van Verdi graag behouden en waar mogelijk versterken. Andere wensen zijn groen om in te spelen en sporten, schoon zwemwater en goede waterhuishouding. Bewoners lieten ook weten graag betrokken te blijven bij de manier waarop we hieraan invulling geven. We vertellen daarom ook hoe bewonerswensen in het Groenplan zijn verwerkt.

Wandel mee

Meldt u zich aan voor de wandeling. Zoals gezegd starten we om 17:00 uur, vanaf de Jachthavenweg 44. Na de wandeling kunnen we met elkaar doorpraten bij een borrel en een broodje. We sluiten rond 19:30 uur af. Mochten de coronaregels veranderen waardoor deze bijeenkomst er anders uit moet komen te zien, dan brengen wij u hiervan op de hoogte. Iedereen die mee wandelt, ontvangt maandag 27 september een bevestiging per e-mail.

Geen tijd wel belangstelling?

Bent u niet in de gelegenheid met de wandeling mee te gaan, maar wilt u wel op de hoogte worden gehouden? Ga ook dan naar het aanmeldingsformulier en geef dit aan.

Geef uw mening

Herman Korver

Jammer dat op 7 oktober pas de uitnodiging om mee te wandelen wordt verzonden terwijl deze op 23 september is gelopen.

Redactie

Beste Herman, zoals je kunt zien, is dit bericht gepubliceerd op 10 september, dus 2 weken voorafgaand aan de wandeling. Heb je je misschien geabonneerd op de maandelijkse nieuwsbrief? Dan kreeg je dit bericht inderdaad pas vandaag. Wil je sneller op de hoogte gehouden worden? Dan kun je zelf de frequentie van de nieuwsbrief aanpassen naar eens per week of naar 'direct bij elk nieuwsartikel'. Je kunt ook aangeven waarin je specifiek geïnteresseerd bent. Klik onderaan de mail die je kreeg op 'instellingen aanpassen'. Succes en graag tot ziens.