skip to main content
Krijgt uw favoriete project de Duurzaamheidsprijs Zuidas?

De Duurzaamheidsprijs Zuidas is een gezamenlijk initiatief van Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas. Samen maakten we acht jaar lang het Duurzaamheidsverslag Zuidas, waarin tal van maatregelen en initiatieven beschreven stonden die de wijk op een groot aantal thema’s duurzamer maken. Het laatste duurzaamheidsverslag, over 2019, verscheen in mei 2020.

Thema’s

Voor het eerst gaan we dit jaar de Duurzaamheidsprijs Zuidas uitreiken. Inzendingen worden thematisch ingedeeld: mobiliteit, energie, gebouwen, water & groen, afval & circulariteit, maatschappij en openbare ruimte. Een deskundige jury zal zich buigen over alle aanmeldingen, maakt genomineerden bekend en roept de uiteindelijke winnaar uit.

Online meedoen

Om de prijs te winnen kunt u uw eigen project indienen, maar natuurlijk ook een project van een andere organisatie of persoon waarvan u vindt dat die de prijs verdient. Meedoen is eenvoudig. Vul het online formulier in.

Geef uw mening