skip to main content
Ask&GO geeft reisadvies tijdens werkzaamheden Zuidasdok

Hoe werkt het?

In aanloop naar en tijdens de werkzaamheden kunt u via askandgo.nl een persoonlijk reisadvies vragen aan een medewerker van Ask&Go. Heeft u bijvoorbeeld een afspraak in de VU, reist u dagelijks naar uw werk in Zuidas of rijdt u via de A10 Zuid naar Amsterdam Zuid-Oost? Dan kunt u tijdens de werkzaamheden – en ook nu al – Ask&Go vragen of u hinder kunt verwachten. U zegt waar u naartoe wilt en met welk vervoermiddel u het liefst reist. Tijdens werkzaamheden weet u binnen tien minuten welke hinder u kunt verwachten en hoe u het beste kunt reizen. Buiten de periode van grootschalige werkzaamheden om kunt u binnen een dag antwoord verwachten. De medewerker die uw vraag beantwoordt is goed op de hoogte van actuele afsluitingen en alternatieven. U krijgt routelinks meegestuurd voor navigatie-apps zoals Google Maps. Ask&Go is er voor iedereen met een reisvraag, ongeacht het vervoersmiddel.

Stel via Whatsapp uw reisvraag aan Ask&Go. Dit kan op twee manieren:

  • Scan de QR-code
    Ask&GO QR Code werkzaamheden A10 Zuid
  • Start een Whatsapp chat met Ask&Go Zuidasdok (085-0659091)

Omleidingen

Deze zomer sluiten we de A4 en de A10 Zuid richting Utrecht/Hengelo gedurende 11 dagen af vanaf knooppunt Badhoevedorp tot oprit S109 RAI. Verkeer wordt omgeleid via de A9 en de A5. De afsluiting start op 22 juli om 22:00 uur en eindigt voor de ochtendspits op woensdag 3 augustus. Station Amsterdam Zuid blijft bereikbaar per trein maar met een aangepaste dienstregeling. De metro blijft tijdens deze periode rijden volgens de normale dienstregeling. Wilt u weten hoe u het beste naar uw bestemming kunnen reizen, neem dan via Whatsapp chatcontact op met Ask&GO Zuidasdok.

Ook voor toekomstige afsluitingen

We werken aan de complete vernieuwing van station Amsterdam Zuid en de verbreding en ondertunneling van de A10 Zuid. Daarvoor moeten we vaker wegen en/of sporen afsluiten. Om de hinder voor reizigers zoveel mogelijk te beperken, bieden we ook in de toekomst tijdens grote afsluitingen de service Ask&GO aan.

Geef uw mening

Mel

Ik kom vanuit almere en moet naar Amsterdam oud zuid voor mijn werk. Normaal neem ik dus de a10 afslag 8. Hoe moet ik nu rijden dan vanaf 5 augustus?

Imce, Zuidasdok

Beste Mel, sorry dat ik zo laat reageer. Ik hoop dat je je vraag al aan Ask&GO hebt gesteld. Zij geven binnen 10 minuten antwoord.

Erick

Bij de vorige afsluiting was de S108 komende vanaf de A4 gewoon geopend. Is dit deze keer ook het geval (bereikbaarheid VUMC).

Saskia Blaas, Zuidasdok

Dag Erick, ja de S108 blijft gewoon open.

Nienke

Goedendag, gaan alle afsluitingen enkel 1 kant op (van west naar Oost) of beide kanten op?

Saskia Blaas I Zuidasdok

Dag Nienke, de snelwegafsluitingen gaan één kant op. Komende zomer is van 5 tot 14 augustus de zuidzijde van de A10 Zuid afgesloten. Dus in de richting van de A10 Oost en de A2.

schoonhoven

telefoonnummer en site niet te gebruiken

Saskia Blaas, Zuidasdok

Dag Schoonhoven, het is geen telefoonnummer. Het nummer is alleen te gebruiken om een Whatsapp bericht naar te verzenden. De URL www.askandgo.nl doet het tot nu toe prima. Of bedoel je iets anders?