skip to main content
Liander vervangt gasleiding in Vivaldistraat

Liander werkt de hele werkweek van maandag 6 maart tussen 7.00 en 16.00 uur aan het vervangen van een oude gasleiding in de Antonio Vivaldistraat. Deze leiding ligt deels onder het voetpad en deels onder de rijbaan van de Vivaldistraat, waardoor op die plek de bestrating en het asfalt moeten worden opengebroken. Vooral het autoverkeer gaat wat van de werkzaamheden merken. Liander informeert de omwonenden van tevoren per brief.

Omleiding autoverkeer 6 maart – 10 maart

De rijstrook in noordelijke richting in de Antonio Vivaldistraat is gedurende de werkzaamheden afgesloten. De Barbara Strozzilaan blijft voor autoverkeer bereikbaar via de De Boelelaan en de oostelijker gelegen Tommaso Albinonistraat, waar tussen 7.00 en 10.00 uur en 14.00 en 18.00 uur een verkeersregelaar wordt ingezet (en tussen 18.00 en 22.00 uur als dat nodig blijkt te zijn).

Voor het autoverkeer in zuidelijke rijrichting is slechts één van de twee rijstroken in de Antonio Vivaldistraat beschikbaar. Daarom geldt het volgende advies:

  • Autoverkeer dat richting Beethovenstraat wil gaan, doet er goed aan om via de Tommaso Albinonistraat te rijden;
  • Autoverkeer dat richting Europaboulevard wil gaan, doet er goed aan om via de Antonio Vivaldistraat te rijden.

Voetgangers worden ter plaatse naar de overzijde geleid, fietsers ondervinden geen hinder. De halte van bus 464 in de Vivaldistraat komt tijdens de werkzaamheden te vervallen. Op vrijdag 10 maart zijn de werkzaamheden gereed.

Geef uw mening

Anne

Gas op Zuidas?