skip to main content
Denk mee over pocketpark tussen PI59 en Freshfields

Terwijl de renovatie van het kantoorgebouw PI59 aan de Prinses Irenestraat gestaag vordert, zijn we samen met ontwikkelaar G&S& bezig met het maken van plannen voor de openbare ruimte eromheen. Tussen dit gebouw en het advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer willen we in de toekomst een pocketpark aanleggen dat de parkeergarage van PI59 beslaat. Het dak van de parkeergarage is zo’n 1600 vierkante meter groot en krijgt samen met het straatje ernaast een openbare inrichting. In de tweede helft van 2024 moet het parkje klaar zijn. Hieronder kunt u zien om welke locatie het gaat.

Hier komt het pocketpark

Sporten, groen, een speeltuin of wat anders?

Wilt u hier in de toekomst kunnen sporten, mediteren, of ziet u liever een speeltuin? Misschien wel een plek om buiten te kunnen werken, of juist heel veel groen? Scan eenvoudig de QR-code met de camera van uw telefoon of surf naar Zuidas.swipocratie.nl, en denk mee over de invulling van het pocketpark. Via de applicatie Swipocratie kunt in ongeveer twee minuten – eenvoudig door naar links of rechts te ‘swipen’ – uw mening geven over stellingen en voorgelegde keuzes. Let op: u kunt in de applicatie niet terug swipen, dus het eerst gegeven antwoord telt. Meedoen kan tot en met 9 april.

QR code swipocratie

Tweede sessie

In april gaan wij aan de slag met de resultaten. Op basis hiervan organiseren we later dit voorjaar een tweede swipe-sessie waarin we deze resultaten meer gaan uitdiepen. Wilt u zeker weten dat u deze tweede sessie niet mist? Meld u dan hier aan.