skip to main content
Nachtelijke verkeershinder A10 richting A4 Schiphol

Donderdagnacht 23 november 2023 sluiten we tussen 22.00 uur en 05.00 uur twee van de drie rijstroken af van de A10 richting A4 Schiphol. Het verkeer rijdt over één rijstrook langs de werkzaamheden. Het werk is mogelijk hoorbaar in de omgeving.

We voeren diverse werkzaamheden uit, waaronder het verwijderen van enkele stempels, met een kleine kraan op de A10. De stempels ondersteunden de dijk waarop het meest noordelijke metrospoor ligt. Inmiddels zijn er ankers om de dijk geplaatst, waardoor de stempels overbodig zijn geworden. Ook halen we tijdelijke leuningen weg die eerder op de geleiderail (ook wel vangrail genoemd) naast de A10 zijn aangebracht.

Weekend 25/26 november: één metrospoor lijn 50/51 in gebruik

In het daaropvolgende weekend van 25 en 26 november werken we vanaf vrijdagnacht 01.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur onafgebroken in de Brittenpassage, onder het meest zuidelijke metrospoor. We brengen onder andere ankers aan om de damwanden van de bouwkuip te verstevigen en voeren onderhoudswerkzaamheden aan het spoor uit. We verwachten weinig hinder voor de omgeving.

Vanwege de aard van de werkzaamheden is het meest zuidelijke metrospoor buitendienst. Alle metro’s van lijn 50 en 51, en in beide richtingen, vertrekken en arriveren tijdelijk vanaf hetzelfde perron. De dienstregeling is aangepast. Let daarom goed op de informatievoorziening op het station of check de dienstregeling op 9292.nl

Geef uw mening