skip to main content
Afsluitingen Europaboulevard voor nieuw asfalt

Het gaat om het deel van de Europaboulevard tussen de Maaslandstraat, in de buurt Kop Zuidas, en de De Boelelaan. Hier zijn veel scheuren en verzakkingen ontstaan die hersteld moeten worden. Dat doet de gemeente in fases, waarbij telkens een ander deel van de rijbaan nieuw asfalt krijgt. Automobilisten worden met behulp van borden langs de weg omgeleid.

Fietsoversteek Europaboulevard/De Boelelaan

De noordelijke op- en afrit S109 gaan twee keer dicht. Ook de fietsoversteek bij de kruising van de Europaboulevard en de De Boelelaan is enkele weken buitengebruik. Hieronder ziet en leest u welke weggedeeltes wanneer zijn afgesloten.

Afsluitingen:

1. Dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 7 juni
S109 vanaf de De Boelelaan richting RAI
 
2. Maandag 17 juni tot en met vrijdag 12 juli

Weg richting oprit A10
 
3. Maandag 15 juli tot en met vrijdag 9 augustus
Vanaf de afrit A10 richting RAI
 
4a. Zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 augustus
S109 Buitenveldert richting de De Boelelaan tussen de A10 op- en afrit
 
4b. Woensdag 14 tot en met zaterdag 17 augustus
Gehele afrit S109 richting Buitenveldert
 
5. 10 tot en met 31 augustus

S109 vanaf de afrit A10 richting Buitenveldert

Geef uw mening

ZUIDAS bewoner

de borden die er behoren te staan om de weg te vinden zijn allemaal zeer armoedig . dus na 07juni zou je wel richting europlein kunnen rijden , maar dat geloof ik niet , de hele bovenste asfalt laag wordt er afgehaald ,het is nogal slecht ge-informeerd , misschien er kan er nog wat aangedaan worden ??

Marlies | Amsterdam Zuidas

Beste Zuidas-bewoner, wat op de borden staat, klopt. Na 7 juni is decreet richting het Europaplein weer open. Op dit stuk wordt drie weken gewerkt.

Herman

Bovenstaand staat in uw tekst "De noordelijke op- en afrit S109 gaan twee keer dicht." Niet de zuidelijke dus (!) Ook volgens de tekening en de bewonersbrieven die zijn verstuurd zou afslag RAI vanaf Schiphol richting Buitenveldert gewoon bruikbaar zijn. Rijkswaterstaat maakt op haar site ook geen melding van afsluiting van afrit A10. Verwarrend.

en regelmatige auto rijder

als ik met4 de auto vanaf SCHIPHOL Rai sfslag wil nemen ,zal dat geen succes zijn?? onderaan de afslag kun je dus niet naar links ,komen er ook nog borden te staan dus bijtijds afslaan VU want daarna kun je er niet meer af?

Herman

Ik heb het gisteren zelf uitgeprobeerd. Onderaan de afslag kan zowel linksaf worden afgeslagen richting Buitenveldert, als rechtdoor worden gereden naar de Boelelaan (Zuidas).

Marlies | Amsterdam Zuidas

Beste auto rijder, tussen 21 mei en 7 juni is de afslag richting RAI dicht, dus dat wordt inderdaad geen succes ;). Er komen op verschillende plekken borden om dit aan te kondigen, en ook de omleiding wordt tijdig (op de A10) aangekondigd.