skip to main content
Even voorstellen: ZuidPlus, de bouwers van Zuidasdok
Christine Davidse is omgevingsmanager bij ZuidPlus

Locatie gezocht

Het nog jonge ZuidPlus zetelt nu nog in Amstelveen, maar is op zoek naar nieuwe huisvesting, groot genoeg om het groeiend aantal stafmedewerkers onderdak te bieden. Christine: ‘Vóórdat we de opdracht kregen waren we met vijftien man. Dat zijn er nu al tweehonderdvijftig en volgend jaar komen er nog eens honderd bij. ‘ De nieuwe locatie is straks ook de thuisbasis voor projectteam Zuidasdok, de opdrachtgever voor dit project dat volgens de planning in 2028 wordt opgeleverd.

Oude bekenden

De drie bouwbedrijven die samen ZuidPlus vormen, zijn oude bekenden van Amsterdam: Heijmans en Fluor werken aan het vernieuwen van de A9 bij Holendrecht – Diemen (Gaasperdammerweg) en HOCHTIEF werkt aan de A1/A6, Diemen – Almere Havendreef.

Geef uw mening