skip to main content
Reis uw tijd ver vooruit

Op 3 april starten we in Zuidas met de tweede ronde van de Zuidas Mobility Experience waarin u dit kunt ervaren. De eerste ‘experience’ vond plaats in het najaar van 2017. Nu krijgt ook u de kans om mee te doen en uw tijd ver vooruit te reizen.

Zuidaspas

Of u nu met de (lease)auto of het openbaar vervoer van en naar Zuidas reist, iedereen kan meedoen. Een maand lang krijgt u een Zuidaspas met reistegoed, waarmee u overal kunt reizen zoals u dat wil, privé én zakelijk: e-bike, trein, metro, bus, taxi, deelauto of huurauto. Uw persoonlijke assistent helpt u bij het plannen van uw optimale reis.

Wat vonder eerdere deelnemers? Bekijk de video.

Ervaringen Zuidas Mobility Experience

Een maand volledige vrijheid

Met de Zuidas Mobility Experience kunt u ontdekken wat het is om volledig flexibel te reizen. We zoeken (lease)autorijders én ov-reizigers. We doen u een aanbod dat voor een maand volledige vrijheid biedt. In ruil daarvoor leren wij graag van uw ervaringen.
Met één app-click een veelvoud aan mobiliteitsdiensten gebruiken, dat is de toekomst van het reizen. In plaats van een auto bezitten, betaalt u alleen voor het gebruik van een veelvoud aan vervoersmiddelen. Met de Zuidas Mobility Experience werken we alvast toe naar deze toekomst.

Interesse?

Meldt u zich hier aan en we nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Geef uw mening

Sandra de Hamer

Zouden jullie ook een versie in het Engels hebben voor onze, vooral Engelstalige, collgea's?

Kim | Amsterdam Zuidas

@Sandra, er staat niets in het Engels online, maar als je je naam en e-mail adres wilt sturen naar redactie@zuidas.nl dan zorgen wij voor Engelstalige informatie in je mailbox. Is dat iets voor jou?