skip to main content
Beoordeel de bouwplaatsen van Zuidas (en ga lekker eten)

Vanaf nu tot en met 14 mei (stemronde is gesloten!) kunt u uw oordeel geven over de kwaliteit van de bouwplaatsen in Zuidas. Met de prijs willen Zuidas en de Stichting Bewuste Bouwers de aannemers stimuleren zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving tijdens hun bouwactiviteiten. Het gaat daarbij om onder meer netheid van de bouwplaats, mate van overlast en de kwaliteit van de omheiningen.

Ook het Bewonersplatform Zuidas roept u op mee te doen

De eerste helft van april loopt ook een vakjury van Stichting Bewuste Bouwers rond door Zuidas, om dezelfde bouwplaatsen te beoordelen. Welke aannemer en welke bouwplaats uiteindelijk de Bewuste Bouwer Award 2018 binnensleept, is afhankelijk van zowel deze vakjury als van u.

Voor in totaal 21 bouwplaatsen kunt u deze enquête in te vullen. (stemronde is gesloten!) Wilt u over meerdere bouwplaatsen uw mening kwijt, dan moet u de enquête dus meerdere keren invullen. Onder de deelnemers verloten wij niet één, niet twee, maar drie luxe dinerbonnen, ieder ter waarde van 250 euro.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van de Bouw, op 2 juni 2018. Op die dag kunt u diverse bouwplaatsen in Zuidas bezoeken en van dichtbij zien wat er allemaal bij een bouwproject komt kijken. Welke bouwplaatsen allemaal open zijn, is nu nog niet bekend, maar we houden u op de hoogte.

Geef uw mening

Jan te Riele

De bouw van het Olympic hotel aan het IJsbaanpad valt ook in het "beleidsgebied" van de Zuidas maar is niet in deze enquête opgenomen !

Kim | Amsterdam Zuidas

@Jan te Riele Wat een scherpe blik. De aannemer heeft het project reeds als opgeleverd aangemeld, dus hebben we deze locatie weggelaten.