skip to main content
Grachtenfestival 2018, een muzikaal schouwspel in Zuidas

Kom dichterbij

Het thema dit jaar is: ‘Dichter bij de muziek’. Naast de reguliere programmering worden ook buurtconcerten georganiseerd. Dit jaar worden er maar liefst 10 buurtconcerten georganiseerd in plaats van 4. Hiermee brengt de organisatie het publiek daadwerkelijk dichter bij de muziek. Ook in Zuidas wordt het mogelijk om op onverwachte plekken te genieten van klassieke muziek en jazz. In onderstaand schema leest u wanneer en op welke bijzondere plek u zich kunt laten inspireren door muziek.

  • 11 augustus @ BEATRIXPARK tussen 12:00 – 14:00 uur
  • 14 augustus @ POSTCODELOTERIJ, Prinses Irenestraat 31 om 12:30 uur
  • 14 augustus @ LOYENS &LOEFF, Fred. Roeskestraat 100 om 17:00 uur (besloten)
  • 14 augustus @ STRANDZUID om 21:00 uur
  • 15 augustus @ Entreegebied ABNAMRO (buiten), uitwijk: CIRCL om 12:30 uur
  • 15 augustus @ BOTANISCHE TUIN ZUIDAS om 12:30 uur

Meer weten?

In de meeste gevallen zijn de concerten gratis. In de bijlage van dit artikel treft u de flyer van Hello Zuidas voor een overzicht van alle concerten in Zuidas en meer informatie over de musici. Voor een compleet overzicht en het bestellen van kaarten kunt u de website van het Grachtenfestival bezoeken: www.grachtenfestival.nl

Geef uw mening

musaph

leuk, bij mijn overbuurman . Eindelijk de verbouwing klaar en de overlast die daarbij hoorde