skip to main content
Even een torentje uit de grond trekken

Gelukkig kijkt een webcam sinds half juli mee met de bouw. Daarop was te zien dat bouw de kern van het kantoor (waar onder meer de liften in komen) startte op 13 augustus. De foto hierboven is van een week na de start van de bouw. In vijf weken tijd zetten tientallen bouwvakkers verdieping op verdieping. Dat ging zo.

Bekijk de timelapse

Geef uw mening

michael t

leuk die snelle bouwmethode maar dit ging dus ten koste van een parkeergarage die er anders onder was gekomen? En hoewel het openbaar vervoer heel goed en dichtbij geregeld is vraag ik mij toch af hoe dat met het parkeren straks gaat. Het naastgelegen vd Valkhotel zal waarschijnlijk wel op eigen terrein het parkeren oplossen?

Arie van Doorn

Mooi, dat hier weer gekozen is voor een glijbekisting. Werd vroeger veel gebruikt en ik dacht dat dit in onbruik was geraakt doordat de toevlucht werd genomen tot staalskelet o.d. Dit werk doet mijn oude bouwhart goed.

Jurgen Pol

Geweldig ????????

Fred van Ommeren

Letterlijk TOP!

Jan.

Wat voortvarend.