skip to main content

Gelukkig kijkt een webcam sinds half juli mee met de bouw. Daarop was te zien dat bouw de kern van het kantoor (waar onder meer de liften in komen) startte op 13 augustus. De foto hierboven is van een week na de start van de bouw. In vijf weken tijd zetten tientallen bouwvakkers verdieping op verdieping. Dat ging zo.

Bekijk de timelapse

Geef uw mening

michael t

leuk die snelle bouwmethode maar dit ging dus ten koste van een parkeergarage die er anders onder was gekomen? En hoewel het openbaar vervoer heel goed en dichtbij geregeld is vraag ik mij toch af hoe dat met het parkeren straks gaat. Het naastgelegen vd Valkhotel zal waarschijnlijk wel op eigen terrein het parkeren oplossen?

Arie van Doorn

Mooi, dat hier weer gekozen is voor een glijbekisting. Werd vroeger veel gebruikt en ik dacht dat dit in onbruik was geraakt doordat de toevlucht werd genomen tot staalskelet o.d. Dit werk doet mijn oude bouwhart goed.

Jurgen Pol

Geweldig ????????

Fred van Ommeren

Letterlijk TOP!

Jan.

Wat voortvarend.

Gerelateerde artikelen

wonen
11

216 sociale huurappartementen voor starters

Woningcorporatie De Key gaat een woontoren met 216 startersappartementen realiseren. Het zijn de eerste van 2.700 woningen die de komende jaren worden gebouwd nabij de VU. De oplevering van de startersappartementen staat gepland voor 2024.
werken

Nieuwe universiteitsgebouw: nu stil, straks bruisend

Vol trots presenteerde de Vrije Universiteit eind 2019 haar nieuwe universiteitsgebouw, het bruisende gastvrije hart van de campus aan de De Boelelaan. De trots is er nog steeds – en terecht. Maar door corona bruist de bètafaculteit nog niet.
werken
wonen
6

Glijden bij Tripolis Park

Je knippert even met je ogen en opeens staan er twee enorme betonnen torens van 45 meter hoog tussen Tripolis Park en de A10. ‘Doordat we de torens hebben gemaakt met een glijbekisting, waren ze na 18 dagen al klaar’, zegt Henry de Koning.
Meer artikelen