Bereikbaarheid

Reis uw tijd ver vooruit

Ooit nagedacht wat u zult doen wanneer u de beschikking heeft over alle mogelijke vervoersmiddelen? Als u niet langer uit gewoonte of gebrek aan opties iedere dag automatisch kiest voor file of een bomvolle metro?

Op 3 april starten we in Zuidas met de tweede ronde van de Zuidas Mobility Experience waarin u dit kunt ervaren. De eerste ‘experience’ vond plaats in het najaar van 2017. Nu krijgt ook u de kans om mee te doen en uw tijd ver vooruit te reizen.

Zuidaspas

Of u nu met de (lease)auto of het openbaar vervoer van en naar Zuidas reist, iedereen kan meedoen. Een maand lang krijgt u een Zuidaspas met reistegoed, waarmee u overal kunt reizen zoals u dat wil, privé én zakelijk: e-bike, trein, metro, bus, taxi, deelauto of huurauto. Uw persoonlijke assistent helpt u bij het plannen van uw optimale reis.

Een maand volledige vrijheid

Met de Zuidas Mobility Experience kunt u ontdekken wat het is om volledig flexibel te reizen. We zoeken (lease)autorijders én ov-reizigers. We doen u een aanbod dat voor een maand volledige vrijheid biedt. In ruil daarvoor leren wij graag van uw ervaringen.
Met één app-click een veelvoud aan mobiliteitsdiensten gebruiken, dat is de toekomst van het reizen. In plaats van een auto bezitten, betaalt u alleen voor het gebruik van een veelvoud aan vervoersmiddelen. Met de Zuidas Mobility Experience werken we alvast toe naar deze toekomst.

Interesse?

Meldt u zich hier aan en we nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat vonder eerdere deelnemers? Bekijk de video.

Ervaringen Zuidas Mobility Experience

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

100%Nuttig
1 van de 1 mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel