Zuidas Leeft

24 maart: Open Toren Dag, kom naar Zuidas

Het hoofdkantoor van ABN AMRO, hotel Crowne Plaza, RAI Elicium Centre, Symphony Tower en The Edge. Deze pronkstukken geven u een prachtig uitzicht over Zuidas en de rest van de stad. Tijdens Open Toren Dag op 24 maart.

Het is alweer de zesde editie van het Amsterdamse evenement, dat steeds meer bezoekers trekt. Dat is niet zo gek, want Amsterdam is op meer en meer plekken van bovenaf te bewonderen. Zuidas is daarvoor bij uitstek geschikt. Vijf gebouwen openen tussen 10.00 en 16.00 uur hun deuren voor het publiek (ABN AMRO tot 15.00 uur). Het hoofdkantoor van ABN AMRO is met 105 meter een van de hoogste van de stad en alleen daarom al een bezoek waard. U kunt er ook naar het bijzondere paviljoen Circl, met een eigen tuin van waaruit u op het Mahlerplein kijkt.

Absolute must

Maar er zijn nog vier gebouwen die u kunt bestijgen. In hotel Crowne Plaza kunt u Zuidas bekijken vanuit een van de kamers en suites. Speciaal voor Open Toren Dag stelt RAI Amsterdam de bovenste verdieping open van het Elicium Centre. Een bezoek aan de Symphony Financial Offices is ook een absolute must: u bekijkt Zuidas en de rest van Amsterdam vanaf de 26ste en 27ste etage. En al even bijzonder is een van de meest duurzame gebouwen ter wereld, The Edge, aan de Gustav Mahlerlaan. Gewoon komen dus de 24ste. De toegang tot de gebouwen is gratis.

Alle informatie over Open Toren Dag

ABN AMRO
ABN AMRO Foto: Marc Dorleijn
Symphony Towers
Symphony Towers Foto: Kees Winkelman
The Edge
The Edge Foto: Marc Dorleijn
Hotel Crowne Plaza
Hotel Crowne Plaza Foto: Marc Dorleijn
RAI Elicium Centre
RAI Elicium Centre Foto: Marc Dorleijn

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

94%Nuttig
17 van de 18 mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel