skip to main content
Stem op de Bewuste Bouwer Zuidas

De hele maand mei kunt u aangeven hoe u vindt dat bouwplaatsen in Zuidas rekening houden met hun omgeving. Onderdelen waarop beoordeeld wordt zijn onder andere netheid, informatievoorziening en maatregelen om overlast te beperken. Met deze award wil Amsterdam Zuidas en de Stichting Bewuste Bouwers, de aannemers stimuleren zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving tijdens hun bouwactiviteiten.

Stemmen kan via dit formulier, de volgende bouwplaatsen doen mee:

 

 

Bouwcombinatie Valley wint Bewuste Bouwers Award Zuidas 2018

Win een dinerbon

U kunt deze enquête invullen voor in totaal 16 bouwplaatsen. Wilt u over meerdere bouwplaatsen uw mening kwijt, dan moet u de enquête dus meerdere keren invullen. Onder de deelnemers verloten wij een dinerbon.

Uitreiking award

13 juni wordt de Bewuste Bouwer Zuidas Award 2019 uitgereikt. De winnaar van de dinerbon krijgt snel daarna bericht.

Geef uw mening