skip to main content
19 januari: bijeenkomst over woningen bij Beatrixpark

In december 2021 lieten we al weten dat Breevast op korte termijn een bijeenkomst zou organiseren. Die gaat over woningbouw op kavel 6/7, aan de Christian Neefestraat (het straatje langs het kantoor van AkzoNobel). Hier komen circa 200 woningen. De bouw start waarschijnlijk in de tweede helft van 2022. Later worden ook woningen gebouwd op kavel 2, maar daar gaat deze bijeenkomst niet over.

Meldt u zich aan

Bent u geïnteresseerd? Meldt u zich aan. Vanwege corona vindt de bijeenkomst online plaats, via MS Teams. Na aanmelding krijgt u per mail een link die u toegang geeft tot de bijeenkomst.

Informatie

Wat: Informatiebijeenkomst kavel 6/7
Waar: online, via MS Teams
Wanneer: woensdag 19 januari 2022
Tijd: van 19.00 tot 20.30 uur

Geef uw mening

Rutger

ik kon er helaas niet bij zijn, kunnen jullie de presentatie ook online zetten?

Marlies | Amsterdam Zuidas

Beste Rutger, de beelden komen online als het ontwerp definitief is. We verwachten dat we dit voorjaar een presentatie van het ontwerp op onze website kunnen plaatsen.

arthur goulooze

De bijeenkomst over de appartementen aan rand Beatrixpark was uitstekend georganiseerd, alle disciplines onder leiding van Alyssa Kraag van Breevast gaven een heldere en doordachte weergave van hun bouwplannen. Het wordt een verrijking van de natuur (o.a. groen op daken), veel extra vegetatie, schitterende bouwmaterialen in harmonie met omgeving en high tech duurzame bouwconstructie.Amazing! Alle waren naar zijn geld, huurprijzen van 750,- tot 1000,- vallen nog mee vergeleken met het Amstelkwartier en het Bajeskwartier of elders in A'-dam, 21 jan 2022

Socrates

Jonny, deze bestuurders denken aan zich zelf , binnenkort lopen zij in de WW en een handvol wachtgeld en kunnen zij dit soort woningen gaan bemannen, wat overige bewoners doen heeft hun interesse niet meer . Politici zijn zakkenvullers

Jonny

Weer zo een vastgoed jongen die de markt verpest met zijn hoge huren enorm koopprijzen, in ieder geval niet voor Amsterdammer, maar voor vermogende of de exparts! Bestuurders Amsterdam jullie moeten je schamen!

Socrates

Komen er ook windmolens rondom deze kavels ? Lees juist dat de wethouder verder onderzoek laat doen , Uitslag zal zij niet meer beleven , zij loopt dan al in de WW,

Piet

Wat is het uitgangspunt? Bouwen voor de rijke koop of huur middenhuur €750 tot €1000,- of koop vanaf €1.000.000,-

Swen

Dat zal kloppen Marlies, maar je hebt het dan over een kippenhok van 35m2. maar dan komt echt €1000, eerst en gaat de huurprijs voor 70m2 naar de €1500, kaal minimaal. Leuke praatje maar je weet niet vaar over je praat.

Marlies | Amsterdam Zuidas

Beste Piet, Er komen middeldure huurwoningen en koopwoningen. De middeldure huurwoningen zijn vrije sector-woningen waarvoor een bandbreedte voor de huur geldt. Deze ligt nu tussen de € 750 en € 1.005 euro, maar als de woningen opgeleverd worden zal dit bedrag nog geïndexeerd worden. Over de prijzen van de koopwoningen is nu nog geen informatie.

Socrates

Er zal best wat nuttige informatie naar buiten komen , maar uiteindelijk zijn de Kaarten al geschud : ontwerp, Grootte van de appartementen en welke prijs , ligt allang klaar in het stadhuis verzegeld !