skip to main content
Fietstunneltjes bij RAI krijgen opknapbeurt

We gaan de verlichting in de drie tunneltjes verbeteren, de graffiti verwijderen en de plafonds schoonmaken. We starten daarmee op maandag 25 april en hebben hier tot 20 mei voor nodig. Voor tunnels 867 en 869 (zie kaartje) geldt dat deze gedurende de werkzaamheden gewoon open blijven. Fietsers en voetgangers worden in deze tunneltjes langs het werk geleid. Tunneltje 868, dat onder de Europaboulevard door loopt en de verbinding vormt tussen de RAI en Kop Zuidas, sluiten we tussen 30 april en 8 mei volledig af. Fietsers en voetgangers kunnen de Europaboulevard oversteken ter hoogte van de President Kennedylaan/Europaplein of ter hoogte van de De Boelelaan.

Fietstunnel 868 is afgesloten tussen 30 april en 8 mei 2022

Fietspad enkele dagen afgesloten

Tussen 9 en 25 mei zijn er ook nog graafwerkzaamheden onder het voet- en fietspad van de Europaboulevard, ter hoogte van Terrace Tower (het hoofdkantoor van Suitsupply). We sluiten in deze periode Terrace Tower en Crossover aan op een e-house (een schakelstation voor elektra). Dit e-house bevindt zich in het talud tegenover Terrace Tower. Om de gebouwen hierop aan te sluiten, moeten we bekabeling onder het fiets- en voetpad aanleggen. Het fietspad wordt wel enkele dagen afgesloten. Fietsers worden tijdens deze dagen omgeleid via de Gaasterlandstraat. De precieze timing hiervan maken we kenbaar met een bord ter plekke. Voetgangers kunnen wel langs het werk.

Geef uw mening

Fred

Marlies, wat late informatie , maar waar is de Gaasterlandweg ,ik weet alleen de Gaasterlandstraat ,toch weer allemaal verwarrend ! Maar als er voetgangers langs kunnen zullen er ook fietsers gebruik gaan maken van dat ezel pad Ik hoor het wel

Marlies | Amsterdam Zuidas

Beste Fred, Excuus voor deze verwarring! Het was een foutje in de tekst, is nu aangepast. Het gaat inderdaad om de Gaasterlandstraat.