skip to main content
Extra avondwerk Beethovenstraat 2 december

Gedurende de afgelopen drie weekenden hebben we oude lagen asfalt verwijderd en nieuwe lagen aangebracht op een deel van de Strawinskylaan en Beethovenstraat. Het opnieuw asfalteren was onderdeel van de herinrichting van het gebied rondom WTC Tower Ten. Bij controle van het werk is gebleken dat het asfalt in de hoek van de Strawinskylaan en de Beethovenstraat niet goed is aangebracht, waardoor na regenval snel een grote plas ontstaat. Dit kan, zeker nu de temperaturen dalen en de kans op bevriezing van dit deel van de weg toeneemt, tot onveilige situaties leiden.

Geluidsoverlast frezen

We willen dit probleem snel verhelpen en zullen het wegdek om die reden op vrijdag 2 december al herstellen. We verwachten hier ongeveer zes uur voor nodig te hebben. De aannemer start om 19.00 uur met het frezen (verwijderen) van het asfalt. Dit duurt ongeveer een uur en veroorzaakt de meeste geluidsoverlast. Hierna hogen we het wegvak op en brengen we nieuw asfalt aan.

Afsluiting

Vanwege de werkzaamheden is er op vrijdagavond 2 december tussen 19.00 uur en 01.00 uur geen autoverkeer mogelijk op de hoek van de Strawinskylaan en de Beethovenstraat. Het autoverkeer kan vanaf de Strawinskylaan niet rechtsaf de Beethovenstraat inrijden in de richting van de De Boelelaan. Autoverkeer vanaf de Strawinskylaan kan wel linksaf naar de Beethovenstraat richting het centrum. Ook het autoverkeer op de Beethovenstraat zelf blijft in beide richtingen mogelijk.

Geef uw mening