skip to main content
Damwanden intrillen in twee weekenden januari

We moeten de damwanden trillend de grond inbrengen omdat ze lang zijn en de ondergrond hard is. Het aanbrengen van damwanden is nodig voor het maken van bouwkuipen. De damwanden houden grond en water tegen, zodat in de bouwkuip gewerkt kan worden. Het intrillen van damwanden kan geluidshinder opleveren. In beide weekenden voert Bouwcombinatie Nieuw-Zuid het werk uit op zaterdag tussen 7.00 en 21.00 uur en op zondag tussen 9.00 en 19.00 uur. Alleen bij onvoorziene situaties, zoals onwerkbaar weer of defecten aan machines, wordt ook zaterdagavond na 21.00 uur doorgetrild. Maar we verwachten dat we op zaterdagavond na 21.00 uur en op zondagavond na 19.00 uur geluidsarme werkzaamheden uitvoeren.

Een uitleg over het intrillen van damwanden

Dienstregeling 14-15 januari

Tijdens de werkweekenden is er een aangepaste dienstregeling voor metro ’s en treinen. Gedurende het weekend van 14 en 15 januari is de trapopgang naar metroperron 3 dicht. Alle metro’s 50 en 51 richting Amsterdam Centraal en Isolatorweg vertrekken en komen dit weekend aan op metroperron 2. Ook is het oversteekbordes naar de overige metroperrons dicht. We zetten stewards in om reizigers in de juiste richting te wijzen.

Dienstregeling 28-29 januari

In het weekend van 28 en 29 januari vertrekken en arriveren alle metro’s van lijn 50 en 51 richting Isolatorweg en Amsterdam Centraal op metroperron 1. Check voor de juiste informatie OV9292.

Zuidasdok

De werkzaamheden maken onderdeel uit van Zuidasdok, waarbij de A10 Zuid wordt verbreed en ondertunneld en station Amsterdam Zuid compleet vernieuwd. Tot 9 januari zijn er geen werkzaamheden op de werkterreinen van Bouwcombinatie Nieuw-Zuid.

Geef uw mening

Fung Yee Liu

Verbinding naar gein en metro 51 naar Amsterdam centraal station is verbroken . Twee weekeinden lang Van 14 januari en 15 januari 2023 Van 28 januari en 29 januari 2023 De metro moet gewoon eigen route blijven rijden , de 2 lijnen kunnen dan kruising, dan kan de metro gewoon normaal blijven op ze route , het is onzin dat de metro van Amstelveenseweg naar Gaasperplas en van isolatorweg naar Amstelveenseweg rijdt , reizigers zijn de dupe geworden van deze werkzaamheden bij zuid Die dan niet naar centrum kunnen reizen en niet naar isolatorweg kunnen reizen De reizigers moeten vaak overstappen van ene metro naar ander metro , , dat is voor ouderen mensen moeilijk , want ze kunnen niet zo lang staan op ze benen en voor mensen die gips hebben moeten dan kunnen zitten, tijdens de werkzaamheden zijn de metro bomvol , je past gewoon niet meer in de metrovoertuig. Over last bij zuid , die daar wonen in de buurt kunnen twee weekeinden lang herrie onder vinden en last krijgen en mensen die vroeg slapen , die horen alleen maar herrie en geluid overlast bij zuid , ze krijgen deze weekeinden geen rust en stilte alleen maar herrie dat niet fijn voor ze Als ze raam open doen dan horen ze alleen maar herrie en herrie van de werkzaamheden bij zuid .

Amsterdammer

Betweter!

Gerard Tak

Zinloze geldverspilling: alle directe verbindingen met centrum worden verbroken!

Amsterdammer

Zinloze reactie! Hoop dat je opgelucht bent dat je je zure reactie kon plaatsen.

Gerard Schreiner

Fantastisch project