skip to main content
Doe mee met de Buurtvragenlijst stadsdeel Zuid

Iedere twee jaar houdt stadsdeel Zuid een enquête onder alle bewoners: de Buurtvragenlijst Zuid. De vragenlijst gaat in op onderwerpen die in de meeste buurten in het stadsdeel spelen en waarvan we nog onvoldoende weten hoe u hierover denkt. Andere vragenlijsten die het stadsdeel uitvoert gaan bijvoorbeeld over veiligheid of winkelgebieden.

Anoniem

Uw persoonlijke gegevens en antwoorden blijven anoniem. U bent nooit in de resultaten van het onderzoek te herkennen. Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Stadsdeel Zuid gebruikt de resultaten om erachter te komen wat bewoners van hun buurt vinden. Hier houdt het vervolgens rekening mee in de ontwikkeling van het stadsdeel.

Geef uw mening

adri burgmeijer

vreemd dat het allen voor bewoners uit Zuid kan worden ingevuld; De Zuidas is immers van ALLE Amsterdammers!

Redactie

Beste Adri, stadsdeel Zuid wil graag een goed beeld krijgen van wat er leeft onder bewoners van de verschillende wijken en buurten in het stadsdeel. Dit om daar bij de ontwikkeling van het stadsdeel rekening mee te kunnen houden. Een van de wijken van stadsdeel Zuid is Zuidas. Vandaar dat wij deze enquête graag onder de aandacht brengen van Zuidas-bewoners. Verder heeft u natuurlijk gelijk: Zuidas is van alle Amsterdammers. Net als de rest van de stad trouwens.