skip to main content
Ideas wanted for green area between housing complexes

De twee appartementengebouwen worden gerealiseerd tussen de gebouwen van Stibbe, AkzoNobel en het St. Nicolaaslyceum aan de ene kant en Kapel & Convict aan de andere kant (zie op het kaartje de twee bouwkavels). Hoewel de definitieve inrichting van de openbare ruimte nog wel even op zich laat wachten, bereiden we het ontwerp nu al voor. Dit doen we omdat dit ontwerp deel uitmaakt van de ontwikkeling van de totale buurt Beethoven, die in fases wordt uitgevoerd en waarvan de ontwerpen goed op elkaar moeten aansluiten. 

De kavels

Van gedachten wisselen

In 2017 hebben al verschillende bijeenkomsten plaatsgevonden, waarna we de wensen, ideeën en aandachtspunten voor de nieuwe groene inrichting in kaart hebben gebracht. Op basis hiervan willen we samen een volgende stap zetten en met elkaar van gedachten wisselen. Bijvoorbeeld over de inrichting van de binnentuin tussen de appartementengebouwen. Ook zijn we benieuwd naar (nieuwe) ideeën over de entree van het Beatrixpark en willen we weten welke functies en verblijfsplekken u zou willen zien.

Denkt u mee?

Online bijeenkomst 13 april

Voor buurtbewoners die willen meedenken, organiseren we op 13 april 2021 een online bijeenkomst, van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt zich hiervoor tot 12 april aanmelden door een mail te sturen naar contact@zuidas.nl.

Give your opinion

Marlies | Amsterdam Zuidas

You can send an email to contact@zuidas.nl. Than we can send you the TEAMS-link for the online meeting.

Mark McKenzie

Where is the registration form please?