skip to main content
Kavel K

Kavel K ligt langs de A10 Zuid, in de buurt Kop Zuidas en naast het gebouw Crossover. Op de kavel komt een gebouw waarin een combinatie van kantoren, een woonzorgvoorziening en een broedplaats is voorzien.

De woningen in het toekomstige gebouw op kavel K worden onderdeel van een woonzorgvoorziening, die op de onderste twee verdiepingen is gepland. Deze woonzorgvoorziening gaat 30 voormalig dak- en thuislozen onder dagelijkse begeleiding een persoonlijk traject bieden. De voorziening komt in beheer bij de stichting Permens.

Planning

Voor de ontwikkeling van dit gebouw moet nog een tender worden gestart. De planning voor deze tender wordt bepaald als het bestemmingsplan voor Kop Zuidas onherroepelijk is.

Naast Crossover (links in aanbouw) ligt kavel K

Gerelateerde artikelen

13

Geplande 24-uursopvang Kop Zuidas van de baan

Kop Zuidas krijgt geen woonzorgvoorziening voor voormalig dak- en thuislozen op kavel K. Om de voorziening betaalbaar te houden zijn minstens 30 woonunits nodig. Daarvoor is niet genoeg ruimte. Aanbesteding van de kavel is in het 2de kwartaal 2024.
7

Buurt wil groene tijdelijke inrichting Kop Zuidas

De buurt Kop Zuidas sprak zich in september 2023 uit over de tijdelijke inrichting van de kavels K en L2. Tot de verwachte start van de bebouwing in 2026 zien mensen op die plek het liefst veel groen en ruimte voor recreatie, sport en spel.
27

Tijdelijke inrichting twee kavels Kop Zuidas

De buurt Kop Zuidas is bijna af. Er zijn nog twee kavels die bebouwd gaan worden, maar dat werk start op z’n vroegst vanaf 2026. In de tussentijd krijgen ze een mooie, tijdelijke inrichting. Denkt u mee?