skip to main content
Maandag 26 juni informatiebijeenkomst Zuidas Ontwikkelt

Het gebied waar grootschalige ontwikkelingen gaan plaatsvinden is begrensd door de De Boelelaan aan de zuidkant, de A10 aan de noordkant, de Beethovenstraat aan de westkant en de Europaboulevard aan de oostkant. Wij noemen ze de deelgebieden Ravel en Vivaldi.

In augustus start de bouw van een zeer markant complex: De Valley. Daarin komen kantoren, woningen en diverse voorzieningen. Gelijktijdig vindt de aanleg plaats van het nieuwe gemeentelijk sportpark ‘Goed Genoeg’, de thuishaven van voetbalclub AFC, met een geheel nieuw clubgebouw. En langs de A10 verrijst een viersterren hotel van de Van der Valk-keten. Op dit moment zijn de herinrichting van de De Boelelaan en de bouw van parkeergarage Ravel in volle gang. Verder moet in de zomer langs de Beethovenstraat een hoogspanningskabel de grond in. En alsof dat niet genoeg is, beginnen over niet al te lange tijd de eerste voorbereidende werkzaamheden voor het enorme infrastructuurproject Zuidasdok.

Er staan dus een nogal wat activiteiten op stapel in dit deel van Zuidas. Om daar meer over te weten te komen, nodigen we u van harte uit voor de bijeenkomst ‘Zuidas Ontwikkelt’ op maandag 26 juni.

Wat kunt u 26 juni verwachten?

Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om langs te komen, kunt u kiezen uit een middag- of een avondbijeenkomst. Er zijn korte presentaties over de plannen voor het hele gebied, het project Valley en het nieuwe sportpark van AFC. Ook is er een informatiemarkt waar u vragen kunt stellen aan de aanwezige aannemers, ontwikkelaars en medewerkers van Amsterdam Zuidas/Zuidasdok.

De bijeenkomsten worden gehouden in het Clubgebouw AFC, Beethovenstraat 801. De ingang van het clubgebouw vindt u aan de De Boelelaan.

Programma

Infomarkt ‘s middags: 12.00 -14.00 uur
Presentaties: 12.30 – 13.00 uur

Aanmelden: Als u om 12.00 uur komt, graag aanmelden i.v.m. de broodjes voor de lunch via contact@zuidas.nl.

Infomarkt ‘s avonds: 19.00  – 21.00 uur
Presentaties: 19.30 – 20.00 uur

Aanmelden is niet nodig.

Geef uw mening