skip to main content
18 oktober: Zuidas Engage, het social event dat Zuidas-gebruikers verbindt

Tijdens de eerste editie van Zuidas Engage op 18 oktober staat ‘het gezicht van de onderneming’ centraal. Ondernemers en organisaties vertellen in een korte pitch over hun passie en wat u van hen in het komende kwartaal kunt verwachten. Daarna zijn er diverse workshops waarin een aantal pitches wordt uitgediept. Zo zijn er onder andere workshops over wijnproeven, over de eerste indruk en over het vergroenen van je omgeving. Ook Amsterdam Zuidas is van de partij en vertelt meer over de ontwikkelingen in Zuidas. En natuurlijk is er een borrel en alle ruimte om elkaar te ontmoeten.

Ieder kwartaal

In de afgelopen anderhalf jaar heeft Amsterdam Zuidas diverse malen een zogenoemde ‘meet & greet’ voor bewoners van Zuidas georganiseerd. Zuidas Engage is daar een vernieuwend vervolg op, omdat nu de gebruikers van Zuidas het initiatief nemen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het ondernemersplatform Zuidas Services en flexwerkkantoor Tribes.

Bij succes gaat Zuidas Engage ieder kwartaal plaatsvinden. Zo krijgt u regelmatig de kans om elkaar en de de wijk te leren kennen, uw agendatip voor andere Zuidassers te pitchen of om u te laten inspireren door wat komt.

  • Plaats: Tribes – ITO toren
    Gustav Mahlerplein 28, 1082 MA Amsterdam
  • Datum: woensdag 18 oktober
  • Tijd: 17.30u (inloop), start 18.00 – 21.30u
  • Aanmelden kan via: engage@zuidasservices.nl

Geef daarbij a.u.b. ook aan in welk gebouw u woont, of bij welk bedrijf u werkt (Dit komt op uw naambadge zodat u bent te herkennen voor de overige deelnemers).

Zie ook

Geef uw mening