skip to main content
Aanpassing verkeerssituatie De Boelelaan Oost

Misschien bent u er al gewend om op de De Boelelaan in de file te staan, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. We leggen de laatste hand aan de verbeteringen, waardoor u gemakkelijker uw plaats van bestemming bereikt.

Wat verandert er op 24 november?

Vanaf 24 november is de kruising Vivaldistraat /De Boelelaan weer open en geregeld door verkeerslichten. Ook de Albinonistraat is vanaf 24 november weer volledig in gebruik. Het tijdelijke inrijverbod dat sinds 4 september geldt, wordt opgeheven.

Spoorslagsloot afgesloten

De (bouw)weg ‘Spoorslagsloot’, die evenwijdig loopt aan de ringweg A10 (tussen de Beethovenstraat en Cross Towers van EY) is vanaf 24 november afgesloten voor autoverkeer en fietsers. De weg blijft toegankelijk voor bouwverkeer en voetgangers, totdat het project Zuidasdok gaat beginnen.

Geef uw mening