skip to main content
De Boelelaan is zo goed als klaar

Vele kilometers kabels en leidingen zijn vernieuwd en verlegd, de rijbaan, fietspaden en stoepen zijn vernieuwd. Verder is gestart met de aanleg van een nieuwe gracht. Tot slot zijn meer dan 120 nieuwe bomen en 600.000 bloembollen geplant en is gras gezaaid.

Na het zuur nu het zoet

In de omgeving zijn onze werkzaamheden niet ongemerkt voorbij gegaan. Het verkeer op de De Boelelaan kreeg regelmatig te maken met langere reistijden, omleidingen en soms zelfs complete afsluitingen. En omwonenden en gasten van de hotels naast de weg hebben meermaals moeten verduren dat wij werkzaamheden in de weekenden en nachten uitvoerden. Na al dit zuur komt nu het zoet. De weg ligt er spic en span bij.

Naar een gemengde stadswijk

Aan dit deel van de De Boelelaan hoeft voorlopig even niets meer te gebeuren. Dat neemt niet weg dat Zuidas zich ook de komende jaren blijft ontwikkelen. Er komen vooral veel nieuwe woningen en voorzieningen, zodat het gebied een echt gemengd stedelijk karakter krijgt. Tegelijkertijd start in 2019 een van de grootste infrastructuurprojecten van het land: Zuidasdok.

Meer informatie

Voor informatie en al uw vragen bent u altijd welkom in ons Amsterdam Zuidas Informatiecentrum in het WTC. Voor nu kijken we uit naar de lente, wanneer de bomen en bollen op de De Boelelaan uitlopen.

Geef uw mening