skip to main content
Vanaf 23 juli afsluiting De Boelelaan

De afsluiting begint bij de kruising van de De Boelelaan met de Van der Boechorststraat / Mahlerlaan. Tot aan de kruising met de Parnassusweg / Buitenveldertselaan is de weg dicht. Het autoverkeer richting Zuidas wordt omgeleid via de Amstelveenseweg, Van Nijenrodeweg en Buitenveldertselaan. De andere kant op, richting de Amstelveenseweg blijft de De Boelelaan wel open.

Nieuw Universiteitsgebouw

De afsluiting heeft te maken met het Nieuwe Universiteitsgebouw van de VU. Dat is nu zo ver gevorderd, dat de openbare ruimte (maaiveld) opnieuw ingericht kan worden. Dit werk combineren we met de aanleg van nieuwe rioolstelsels en de reconstructie van de De Boelelaan Zuidzijde.

Overig vervoer

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de noordzijde van de De Boelelaan. Ook bussen richting Zuidas blijven van 23 juli 07.00 uur t/m 13 augustus 05.00 uur gebruik maken van de De Boelelaan.

Van 13 augustus 05.00 uur t/m 3 september 05.00 uur worden de bussen omgeleid via de Van Nijenrodeweg en de Buitenveldertselaan. Er komt een tijdelijke halte op de Buitenveldertselaan ter hoogte van de VU. De buslijnen 15 en 62 rijden via de Amstelveenseweg →Stadionweg → Parnassusweg → Strawinskylaan, evenals de buslijnen die vanaf de A10 Zuid naar station Amsterdam Zuid rijden. Voor de trams verandert er niets.

Geef uw mening

Hennie Jenva

dank, wordt de weg ook meteen verbreed en zouden jullie ook meteen de oprit naar de A10 bij de VU 2x zo breed kunnen maken? Veel dank! Groet, HJ