skip to main content
Nazomeren in het nieuwe parkje naast de tramlus

De bloemist stond er al een tijdje. En ook de shoarmakar, die wel in een geheel nieuw jasje is gestoken. Daar tussenin hebben we het parkje ingericht. Er zijn picknickbanken en strandstoelen zijn neergezet, die uitnodigen – zeg maar gerust verleiden – om even te chillen. Ook zijn er lampjes en vlaggetjes opgehangen.

Entree Kenniskwartier Zuidas

Al met al een sfeervol plekje, dat de voorbode vormt voor wat er in dit gebied gaat gebeuren. Het gaat een ‘entree’ vormen naar het Kenniskwartier Zuidas, een levendige woon- en werkwijk waar technologische vernieuwing centraal staat. We zijn druk bezig om, in samenwerking met onder meer Vu en Amsterdam UMC, verder vorm te geven aan dit innovatiedistrict.

Geef uw mening

peter wessels

heel hipstervriendelijk