skip to main content
Damwanden trillen bij Antonio Vivaldistraat

In en nabij de A. Vivaldistraat zijn sinds november 2018 volop werkzaamheden gaande. Er komt in de Vivaldistraat op 5 meter diepte een riool te liggen. Om dit te kunnen aanleggen, moeten we eerst een bouwkuip maken. Dat doen we door damwandenplanken aan te brengen in de grond. We hebben geprobeerd dit met een geluidsarme methode voor elkaar te krijgen, maar zonder succes. De onderste lagen van de bodem zijn zo hard dat er voor de laatste meters extra kracht nodig is om de planken op de gewenste diepte te krijgen.

Wanneer

Dat werk gaan we dus vanaf 23 januari uitvoeren. We trillen twee uur per dag, tussen 08.00 en 10.00 uur ‘s morgens. Het werk zal ongeveer twee weken in beslag nemen.

Geef uw mening

Henk philipsen

Niet nuttig en onnodig duur. Beter van 09:00 tot 16:00 uur 6 dagen per week. Uiteindelijk minder overlast en zeker 50% goedkoper. Graag zorgvuldiger omgaan met publiek geld. Zachte heelmaasters...