Damwanden trillen bij Antonio Vivaldistraat

Vanaf woensdag 23 januari zullen we ongeveer twee weken lang damwanden de laatste meters de grond in trillen. Dit doen we telkens tussen 08.00 – 10.00 uur. Deze methode zorgt  voor geluids- en trillingshinder.

In en nabij de A. Vivaldistraat zijn sinds november 2018 volop werkzaamheden gaande. Er komt in de Vivaldistraat op 5 meter diepte een riool te liggen. Om dit te kunnen aanleggen, moeten we eerst een bouwkuip maken. Dat doen we door damwandenplanken aan te brengen in de grond. We hebben geprobeerd dit met een geluidsarme methode voor elkaar te krijgen, maar zonder succes. De onderste lagen van de bodem zijn zo hard dat er voor de laatste meters extra kracht nodig is om de planken op de gewenste diepte te krijgen.

Damwanden de grond in bij Ravel Residence

Wanneer

Dat werk gaan we dus vanaf 23 januari uitvoeren. We trillen twee uur per dag, tussen 08.00 en 10.00 uur ‘s morgens. Het werk zal ongeveer twee weken in beslag nemen.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel

25 januari 2019 | 07:07

Henk philipsen

Niet nuttig en onnodig duur. Beter van 09:00 tot 16:00 uur 6 dagen per week. Uiteindelijk minder overlast en zeker 50% goedkoper. Graag zorgvuldiger omgaan met publiek geld. Zachte heelmaasters…

Schrijf een reactie
4
+1