skip to main content
Grote drukte door ongeluk De Boelelaan-Beethovenstraat

Het ongeluk gebeurde ’s nachts. Daarbij is een kast geraakt waarin zich de verkeersregelinstallatie bevindt. De verkeerslichten zijn daardoor buitenwerking. Vervolgens is een calamiteitenprocedure opgestart, die onder andere inhoudt dat sinds maandagochtend 6 februari afzettingen op de rijweg zijn gezet. Dit leidt met name in de spits tot opstoppingen. De stakingen in het streekvervoer doen er nog een schepje bovenop: meer mensen kiezen voor de auto in plaats van de bus.

Herstelwerk

Deze situatie duurt vermoedelijk tot zaterdag 11 februari. Tot die tijd is op de kruising één rijstrook in alle richtingen beschikbaar. Dit om herstelwerkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren. Zodra die klaar zijn, worden de verkeerslichten weer in werking gesteld en alle rijstroken weer vrijgegeven.

Geef uw mening

J. Homan

Wat een gepruts, zoveel dagen nodig om dit op te repareren ! Gewoon s’avonds en s’nachts doorwerken aan de reparatie ( kost natuurlijk wat extra) en dan hoeft dit niet langer dan 48uur te duren, maar automobilisten zijn blijkbaar niet degene die bij de Gemeente / bureau Zuidas prioriteit genieten !

De Beer

Wat kan hun dat boeien dat jij langer in de rij moet staan?