skip to main content
Naar Ajax, de Toppers, een ander evenement? Check de reizigersinfo

Niet alleen evenementenbezoekers moeten rekening houden met vertragingen, die kunnen oplopen tot een uur. Ook mensen die per trein naar Schiphol moeten, doen er goed aan eerst de reisplanner van de NS te controleren. Verkeer vanaf Schiphol richting het oosten (Almere/Amersfoort/Utrecht) moet ook rekening houden met extra reistijd. Vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan de S109 bij RAI is de snelweg namelijk afgesloten.

Wanneer?

De werkzaamheden aan de A10 Zuid en het spoor vinden plaats in de volgende weekenden:

Check voor vertrek

Woont u in Amsterdam? Maak dan gebruik van de metro, fiets, tram of de bus. Woont u buiten Amsterdam? Dan doet u er goed aan om op tijd weg te gaan. De extra reistijd kan oplopen tot een uur. Check voor een actueel routeadvies kort voor vertrek 9292.nl, de NS-reisplanner, Google Maps of één van de apps van Waze, Flitsmeister of TomTom.

Wegwerkzaamheden elders

Ook buiten Amsterdam wordt aan de snelwegen gewerkt. Zo werkt Rijkswaterstaat aan groot onderhoud op de A2 en zijn er afsluitingen bij de A6 richting Lelystad. Ook is tram 5 op zaterdag 18 en zondag 19 mei buiten gebruik tussen station Amsterdam Zuid en Amstelveen Stadshart. Pendelbus 45 verzorgt dan de verbinding tussen station Amsterdam Zuid en Busstation Amstelveen.

Geef uw mening

Bla

Bla

blabla

Bla bla