skip to main content
Nachtwerk rondom 2Amsterdam

Nu het hotel bijna zijn deuren opent en een deel van de bouwweg overbodig is geworden, werken wij aan een nette aansluiting vanaf de Strawinskylaan naar 2Amsterdam. In de nacht van 10 op 11 december, tussen 1.00 en 5.00 uur, brengen we hier asfalt aan. Daarnaast asfalteren we deze nacht een deel van het Strawinskypad, tussen de AICS en het gebouw ‘Freshfields’.

Plek van de werkzaamheden

Hinder

Het werk levert hinder op: een deel van de weg is afgesloten en draaiende motoren en verkeersbewegingen kunnen voor geluidsoverlast zorgen. We werken ’s nachts omdat het openbaar vervoer moet blijven rijden op de Strawinskylaan. De rijweg vanuit de Beethovenstraat richting de Parnassusweg blijft open.

De Eduard van Beinumstraat pakken we begin 2021 aan

Vernieuwing

Al sinds 2015 wordt er gewerkt aan de vernieuwing van de twee iconische torens van Zuidas, nu bekend als 2Amsterdam, voorheen als de Twin Towers waarin Stibbe en AkzoNobel kantoor hielden. Het hotel in de voormalige AkzoNobel-toren is bijna klaar, aan de kantoortoren waar vroeger Stibbe zat wordt nog gewerkt. Dit gebouw is medio 2021 klaar.

Geef uw mening

Andere boze bewoner

Veel werkzaamheden , geeft toch te denken dat bij 1ste aanleg het geheel simpel is aangelegd en niet gepland voor veel bewegingen , zo gaan vele euro’s over de toonbank die voor nuttiger zaken gebruikt kunnen worden, welke dat zijn mag B&W invullen , helaas kunnen ze dat

Boze buurtbewoner

Enorm geluidsoverlast. Met name door werk bij freshfields en aics. Dit werk zou net zo goed overdag kunnen plaatsvinden.