skip to main content
Afsluiting Beethovenstraat door werkzaamheden

Vanaf 2024 verrijst ten zuiden van voetbalclub AFC de nieuwe woonbuurt Ravel met onder andere 1.350 woningen en een school. De buurt komt te liggen tussen de Beethovenstraat, de De Boelelaan en de Antonio Vivaldistraat. We maken dit braakliggende terrein gereed om te kunnen bouwen. Vanaf vrijdag 26 augustus 22.00 uur tot maandagochtend 29 augustus 05.30 uur leggen we nieuwe mantelbuizen in de grond. Daarin komen de elektriciteitskabels te liggen die Ravel van de nodige energie gaan voorzien. In dit weekend wordt er ook ’s nachts gewerkt, mogelijk ondervindt u enige geluid- of lichtoverlast. Werkzaamheden die (overmatig) geluid produceren proberen we uiteraard te beperken tot de dag. Vanwege deze werkzaamheden zijn er enkele omleidingen.

Beethovenstraat dicht in noordelijke richting

Van vrijdagavond 26 augustus om 22.00 uur tot zaterdagochtend 27 augustus om 05.30 uur is de oostelijke rijbaan van de Beethovenstraat in noordelijke richting afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen de De Boelelaan en de Gustav Mahlerlaan. Het auto- en busverkeer wordt omgeleid via de De Boelelaan, de Parnassusweg en de Strawinskylaan. Fietsers in noordelijke richting kunnen het hele weekend via het fietspad aan de overkant hun weg vervolgen.

Beethovenstraat in zuidelijke richting

Aansluitend is vanaf zaterdagochtend 27 augustus 05.30 uur tot maandagochtend 05.30 uur de westelijke rijbaan van de Beethovenstraat in zuidelijke richting afgesloten. Het autoverkeer wordt via de Strawinskylaan en de Parnassusweg naar de De Boelelaan geleid. Fietsers in zuidelijke richting kunnen gebruik maken van het trottoir, dat met een laag hek is afgescheiden van de voetgangers.

Klik op het kaartje voor meer detail

Werkzaamheden in het najaar

In september en oktober gaan we verder met het aanleggen van mantelbuizen in de Beethovenstraat. Meer informatie daarover krijgt u binnenkort van ons.

Geef uw mening

Spinoza

met dit college van B&W is helaas niets zeker , zelden zoveel amateurs bijelkaar gezien , alles waar teveel groen is willen zij eigenlijk stenen dus appartementen , en juist de AFC plek is de plek voor woningen voor de gelukkigen in onze maatschappij nog ff wachten en het is zover

Spinoza

Maak het dan direct in orde voor de komende 25jaar , dan is AFC ook opgerold voor Woning bouw , wht a shame ,!

Nuancelot

Gozert ze maken het juist in orde voor de komende 25 jaar, dus wat is het probleem? En AFC gaat helemaal nergens heen, is juist net op het nieuwe sportpark gevestigd.