skip to main content
Herinnering: bijeenkomst knooppunt De Nieuwe Meer

Het knooppunt De Nieuwe Meer wordt vernieuwd. Zo komt er een nieuwe fly-over en ter hoogte van de A10 West verbreden we de weg, waardoor we doorgaand verkeer en bestemmingsverkeer van elkaar kunnen scheiden. Ter voorbereiding verlegden we eerder enkele kabels en leidingen bij de Luchtvaartstraat en de Overschiestraat. Die werkzaamheden zijn nu afgerond. Het komende najaar pakken we de voorbereidingen weer op met het verplaatsen van de bediening van de Schinkelbrug. We herinneren u daarom graag aan de inloopbijeenkomst op woensdag 21 september.

Inloopbijeenkomst

Op 21 september ontvangt ons team u graag in het Olympic Hotel, IJsbaanpad 12, zaal Zeus. U hoeft zich niet aan te melden.

Tijdstip 1: 21 september 12.00 – 13.00 uur
Tijdstip 2: 21 september 19.00 – 20.00 uur

Lees ook:

Zuidasdok

De vernieuwing van knooppunt De Nieuwe Meer is onderdeel van Zuidasdok, het programma om de noordelijke Randstad beter bereikbaar te maken. Verder bestaat dit project onder meer uit de vernieuwing van station Amsterdam Zuid, het aanleggen van een nieuwe reizigerstunnel voor station Amsterdam Zuid en de gedeeltelijke ondertunneling van de A10.

Geef uw mening

Ferry Wienneke

Dit is de ingewikkeldste klus! Zelfs voorlichters zullen er een hele kluif aan hebben.

Saskia Blaas, Zuidasdok

Dat geldt voor heel Zuidasdok, en we hopen dat je ons er met de Wijkkrant mee gaat helpen:).