skip to main content
Kom naar de kick-off voor groene ideeën
26
oktober 2021
RAI

Provada Vastgoedbeurs

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer informatie op de website van RAI.
26
oktober 2021
RAI

Intermodal Europe 2021

Intermodal Europe is het belangrijkste zakelijke platform voor professionals die betrokken zijn bij de container-, transport- en logistieke sector. Lees meer informatie op de website van RAI.
27
oktober 2021
CIRCL

Proef de Zuidas

Op 27 oktober organiseren Hello Zuidas, HvA en Local2Local vanuit Van A tot Zuidas een inspiratiemoment en proeverij omtrent het verduurzamen van de logistiek en het opzetten van een duurzaam regionaal voedselsysteem in Zuidas. Aanmelden via de website van Hello Zuidas.
28
oktober 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
28
oktober 2021
CIRCL

Biodiversiteit x Finance #1 Een Parijsakkoord voor de natuur

Jaarlijks verdwijnen volgens schattingen 45.000 soorten organismen. Dat is niet alleen een verarming voor de natuur, maar heeft ook consequenties voor klimaat en economie. Een groeiend aantal gedreven publieke en private organisaties richt zich op het herstel van biodiversiteitsverlies, en er komst steeds meer besef van hoe afhankelijk we zijn van de natuur en zijn ecosysteemdiensten. Wat zijn de belangrijkste oorzaken van biodiversiteitsverlies? Hoe werken klimaatverandering en biodiversiteitsverlies precies op elkaar in? En hoe kan de financiële sector sturing geven in de goede richting? Wat is er nodig om dit proces te versnellen, ook vanuit de overheid? Aanmelden via de website van Circl.
28
oktober 2021
VU

Black Heritage Night

VU viert ook zwart erfgoed in de Martin Luther King Lezing van Jennifer Tosch, de expositie ‘Constructing Space’ en de vertoning van de documentaire ‘King: A filmed record…Montgomery to Memphis’. Meer informatie op de website van VU.
29
oktober 2021
Thomaskerk

ThomasFilm ‘De beentjes van Sint-Hildegard’

Leiderschapsvragen zijn niet enkel de grote vragen in maatschappelijk verband. Ze gaan ook over de allerkleinste verhoudingen tussen mensen. Bijvoorbeeld in het huwelijk of in gezinsverband. Daarover gaat het in deze film. Wie leidt? Wie volgt? Hoe geef je ruimte? Hoe begrijp je elkaar en elkaars drijfveren? Of hoe kun je tenminste een beetje met elkaar lachen. Meer informatie en aanmelden via De Thomaskerk.
30
oktober 2021
Amsterdam Zuidas

Open Dag in Zuidas

Op zaterdag 30 oktober 2021 opent Amsterdam Zuidas haar deuren voor bezoekers, omwonenden en andere geïnteresseerden, tijdens onze OPEN DAG 2021. Het programma biedt een kennismaking met een gevarieerde stadswijk, waarin gewoond, gewerkt, gerecreëerd en gebouwd wordt. De centrale ontmoetingsplek is het Gustav Mahlerplein vanwaar diverse rondleidingen starten. Ook onze elektrische treintjes rijden weer door het gebied; een attractie op zich. Houdt onze website in de gaten voor verdere informatie.
02
november 2021
De Thomaskerk

Lunchconcert

U bent welkom vanaf 12 uur. De toegang is gratis. Het concert begint om 12.30 uur en duurt een half uur. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie op de website van De Thomaskerk.
02
november 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Esther Groenenberg & Band

Na haar succesvolle ode aan Carole King duikt Esther Groenenberg opnieuw de zeventiger jaren in. In Back to the Garden zingt ze het allermooiste repertoire van de vrouwelijke singer-songwriters die in die tijd opstonden, zoals Carly Simon (You’re so vain), Janis Ian (At seventeen), Carole King, Joni Mitchell en Chi Coltrane (Go like Elijah). Liedjes uit de kleurrijke seventies, waarin de singer-songwriterscene opbloeide. Esther begeleidt zichzelf op piano en wordt bijgestaan door de ritmesectie van Her Majesty. Dankzij de fijne zangstemmen van haar driekoppige band is er ruimte genoeg voor loepzuivere meerstemmigheid en krijgen ook mannelijke iconen als James Taylor en Kris Kristofferson een plek op de setlist. Een must voor iedereen die de seventies ‘mijn tijd’ noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor, net als Esther, te laat geboren zijn Kaartverkoop via Cultuurcentrum Griffioen
02
november 2021
RAI

Building Holland 2021

Building Holland is het toonaangevende innovatie event voor de bouw en vastgoed. Centraal staan trends, ontwikkelingen en innovaties met een directe relatie tot het duurzaam maken van Nederland. Het event is een combinatie van innovatieve partners, een uitgebreid congresprogramma en side events. Lees meer informatie op de website van RAI
02
november 2021
RAI

Aquatech Amsterdam 2021

Aquatech Amsterdam is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor proces-, drink- en afvalwater. Lees meer informatie op de website van RAI.
03
november 2021
CIRCL

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand. Aanmelden via de website van Circl
04
november 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Kasper van der Laan, Cabaret

Kasper was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019. Kaartverkoop via Cultuurcentrum Griffioen
04
november 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag op Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
04
november 2021
RAI

PRSE 2021

Jaarlijkse tentoonstelling en conferentie voor professionals op het gebied van kunststofrecycling. Lees meer informatie op de website van RAI.
05
november 2021
VU

VU Online Bachelordag

Op vrijdag 5 november 2021 is er tussen 10.00 en 16.00 uur de VU Online Bachelordag. Ontdek de opleidingen via de opleidingsvideo's, stel vragen aan studenten en docenten via de live chat, ga mee op de online campustour, en kom alles te weten over de studies. Meer informatie op de website van de VU.
06
november 2021
VU

VU Online Bachelordag

Op zaterdag 6 november 2021 is er tussen 10.00 en 16.00 uur de VU Online Bachelordag. Ontdek de opleidingen via de opleidingsvideo's, stel vragen aan studenten en docenten via de live chat, ga mee op de online campustour, en kom alles te weten over de studies. Meer informatie op de website van de VU.
07
november 2021
Beatrixpark

Rondleidingen in het Beatrixpark: Bomenroute

Elke eerste zondag van de maand geeft Henk Wolters een rondleiding door het Beatrixpark. Dit keer wandel je met twee gidsen de bomenroute. Er staan ongeveer 250 soorten in het park. In elk seizoen valt er iets interessants te ontdekken. In het voorjaar zijn het knoppen, katjes, bloei, bestuiving en bladontluiking. In de herfst kleuren, bladval, vruchten en zaden. In de winter gaat het over overleving, silhouetten, knoppen, coniferen en andere groenblijvende bomen.
  • Tijd: 14:00 tot 15:30
  • Startlocatie: Parkingang Boerenweteringpad
11
november 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
12
november 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Erwin van Ligten Band, The Jimi Hendrix Re-experience

Jimi Hendrix wordt algemeen gezien als een van de meest toonaangevende gitaristen en performers van de twintigste eeuw. Op 18 september 2020 is het vijftig jaar geleden dat hij veel te jong zijn laatste adem uitblies. De Erwin van Ligten Band brengt daarom samen met een trits aan special guests een eerbetoon aan deze iconische muzikant. Erwin van Ligten, een van Nederlands beste gitaristen, brengt met zijn geweldige band zeker geen doorsnee tribute of look-a-like-show; hij vertolkt de nummers met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. ‘Purple Haze’, ‘Hey Joe’, ‘Little Wing’, ‘All Along The Watchtower’, ze komen allemaal voorbij, aangevuld met achtergrondverhalen en historische foto- en filmbeelden. Kaartverkoop via Cultuurcentrum Griffioen
14
november 2021
RAI

PAN Amsterdam: beurs voor kunst, antiek & design

Dé nationale beurs met een rijk en gevarieerd aanbod op het gebied van kunst, antiek en modern en hedendaags design. Gevestigde kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders - meer dan 100 in het totaal - maken met elkaar een veelzijdige, hoogwaardige verkooptentoonstelling die zo’n 5.000 jaar kunstgeschiedenis omvat, en jaarlijks door zo'n 40.000 bezoekers - kunstkopers en -liefhebbers - wordt bewonderd. Een team van 80 onafhankelijke keurmeesters tekent voor de authenticiteit en kwaliteit van het aanbod.
16
november 2021
RAI

METSTRADE Show 2021

METSTRADE is 's werelds grootste vakbeurs voor uitrusting, materialen en systemen van zeeschepen. Lees meer informatie op de website van RAI.
16
november 2021
De Thomaskerk

Lunchconcert

U bent welkom vanaf 12 uur. De toegang is gratis. Het concert begint om 12.30 uur en duurt een half uur. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie op de website van De Thomaskerk.
16
november 2021
CIRCL

Circulair Ondernemen: WTF #3 Je kans op financiering bij een bank neemt af

Circulair Ondernemen: WTF?! is speciaal voor ondernemingen die de switch naar circulair nog niet (volledig) hebben gemaakt maar dat wel willen. In elke aflevering presenteren we een belemmering op de Weg Tot Financiering.
Aanmelden via de website van Circl.
17
november 2021
RAI

Masters Expo

Masters Expo is een vervolg op de succesvolle beurzen Masters of LXRY en de Miljonair Fair. Op Masters Expo komt het meest bijzondere aanbod op het gebied van luxury en business samen. Lees meer informatie op de website van RAI.
17
november 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Pieter Derks, En nu? (Cabaret)

In zijn vorige voorstelling Voor wat het waard is, wist Pieter het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling in 2019 genomineerd voor de Poelifinario. In zijn nieuwe voorstelling gaat hij op zoek naar wat we nu nodig hebben. Hij stelt vragen, heel veel vragen, en laten we hopen dat het zo lang mogelijk duurt voordat hij de antwoorden heeft gevonden. Want de weg daar naartoe is bezaaid met grappen, terzijdes, verhalen, muziek, verwondering en gestuntel. Kaartverkoop via Cultuurcentrum Griffioen
18
november 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Cor Bakker & Fay Claassen

In 2020 is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. In Songs of Liberty vertolken pianist Cor Bakker en zangeres Fay Claassen de mooiste, ontroerendste, vrolijkste en de meest indringende liedjes uit het nationale en internationale repertoire met als thema ‘vrijheid’. Liedjes van o.a.: John Lennon, Adèle, Annie M.G. Schmidt, Glenn Miller, Jacques van Tol,Typhoon en vele anderen. Zangeres Fay Claassen is drievoudig Edison-winnares en bespeelt veelvuldig de internationale concertpodia. Pianist en alleskunner Cor Bakker behoeft vanwege zijn vele muzikale “kilometers” eigenlijk weinig introductie. Kaartverkoop via Cultuurcentrum Griffioen
18
november 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
18
november 2021
VU

Online Open Avond School of Business & Economics Executive Education

Wil je een volgende stap zetten in je carrière, je laten omscholen of op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? VU School of Business and Economics Executive Education biedt deeltijd opleidingen op gebied van finance, accounting & control, audit & compliance, coaching, management & leiderschap, business analytics & it. Aanmelden via de website van de VU.
20
november 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Jasper van Kuijk, Tot hier en niet verder

Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in zijn nieuwe programma Tot hier en niet verder. Dus fileert hij in zijn nieuwe voorstelling weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor. Lachen met het mes op tafel. Kaartverkoop via Cultuurcentrum Griffioen
23
november 2021
RAI

Free From Functional & Health Ingredients

Meer dan 320 exposanten en duizenden voedingsproducten en merken uit meer dan 49 verschillende landen tonen de nieuwste productinnovaties op het gebied van allergievrij, veganistisch, biologisch, functionele en nutritionele voordelen. Lees meer op de website van RAI.
23
november 2021
CIRCL

Biodiversiteit x Finance #2 Ecosysteemherstel in de praktijk

Hoe kunnen we anders omgaan met waarde-creatie van natuurlijke bronnen? Hoe kunnen financiële instellingen beter werken aan lange termijn investeringen ipv korte termijn? En wat zijn succesvolle voorbeelden van landschapsherstel? Aanmelden via de website van Circl
25
november 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Zoutmus, Jungleprinter (Toneelvoorstelling)

Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly. Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? We weten het niet! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
25
november 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
26
november 2021
Thomaskerk

ThomasFilm ‘Supernova’

Op vrijdag 26 november 2021 draait ThomasFilm Supernova (Harry MacQueen, 2020). Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt.Meer informatie en aanmelden via De Thomaskerk.
27
november 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Debby Petter, de liefde voorbij. (Toneelvoorstelling)

Een man en een vrouw. Bijna vijfendertig jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Zij vinden van wel. En soms ook niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim. Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
30
november 2021
De Thomaskerk

Lunchconcert

U bent welkom vanaf 12 uur. De toegang is gratis. Het concert begint om 12.30 uur en duurt een half uur. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie op de website van De Thomaskerk.
01
december 2021
CIRCL

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand. Aanmelden via de website van Circl
02
december 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
03
december 2021
RAI

IBC 2021

IBC is 's werelds meest invloedrijke media-, entertainment- en technologieshow. Lees meer informatie op de website van RAI.
05
december 2021
Beatrixpark

Rondleidingen in het Beatrixpark: Bomenroute

Elke eerste zondag van de maand geeft Henk Wolters een rondleiding door het Beatrixpark. Dit keer wandel je met twee gidsen de bomenroute. Er staan ongeveer 250 soorten in het park. In elk seizoen valt er iets interessants te ontdekken. In het voorjaar zijn het knoppen, katjes, bloei, bestuiving en bladontluiking. In de herfst kleuren, bladval, vruchten en zaden. In de winter gaat het over overleving, silhouetten, knoppen, coniferen en andere groenblijvende bomen.
  • Tijd: 14:00 tot 15:30
  • Startlocatie: Parkingang Boerenweteringpad
07
december 2021
Cultuurcentrum Griffioen

The Legends ft Michael Varekamp

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet (van de hitsingle Mon Paris!), mee door de met kerstlichtjes versierde straten van het bruisende Parijs. Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Edith Piaff en Sydney Bechet en natuurlijk kunnen de kersthits van Louis Armstrong, Frank Sinatra en Nat King Cole niet ontbreken. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
09
december 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Aaf Brandt Corstius, Mijn zielige jeugd (toneelvoorstelling)

Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze u welkom bij heet. Loop de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met haar, en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden – van Annie tot de kinderen Von Trapp tot E.T. (Oké, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd.) Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven, met een lieve, mooie moeder die kookte, feesten gaf, moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel en haar kinderen elke avond in zachte pyjama’s van Petit Bateau stak? Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
09
december 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
14
december 2021
RAI

PLMA’s 2021 “World of Private Label”

's Werelds toonaangevende private label-beur met 2.000 exposanten uit Europa en de rest van de wereld. De tentoongestelde producten omvatten vers, bevroren en gekoeld voedsel, droge kruidenierswaren en dranken, evenals non-foodcategorieën, waaronder cosmetica, gezondheid en schoonheid, huishouden en keuken, auto-nazorg, tuin en huishoudelijke artikelen en doe-het-zelf. Kijk voor meer informatie op de website van RAI.
14
december 2021
De Thomaskerk

Lunchconcert

U bent welkom vanaf 12 uur. De toegang is gratis. Het concert begint om 12.30 uur en duurt een half uur. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie op de website van De Thomaskerk.
14
december 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Sya, A bright starry night (kerstvoorstelling)

In A Bright Starry Night neemt SYA u met hun spatzuivere, meerstemmige harmonieën mee in de ultieme kerstsfeer. De drie zangeressen hebben een voorliefde voor country en folk. Naast hun eigen repertoire spelen en zingen ze de mooiste kerstnummers ooit, waaronder Have yourself a Merry Little Christmas, That’s Christmas to Me en Silent Night. Ook klinken pareltjes als You Can Close Your Eyes van James Taylor, The Chain van Fleetwoord Mac en Helplessly Hoping van Crosby, Stills & Nash. De dames voorzien de nummers van nieuwe arrangementen en begeleiden zichzelf op akoestische instrumenten, waaronder gitaar, piano, accordeon, dwarsfluit, banjo en mandoline. SYA zingt zowel in het Nederlands als in het Engels. A Bright Starry Night is een verrukkelijk luisterconcert dat je verwarmt tijdens de lange, koude winternacht. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
14
december 2021
CIRCL

Circulair Ondernemen: WTF #4 De onbekendheid met bijschrijven

Circulair Ondernemen: WTF?! is speciaal voor ondernemingen die de switch naar circulair nog niet (volledig) hebben gemaakt maar dat wel willen. In elke aflevering presenteren we een belemmering op de Weg Tot Financiering.
Aanmelden via de website van Circl.
16
december 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
18
december 2021
Cultuurcentrum Griffioen

Paulien Cornellise, Verontrustend Geruststellend (Cabaret)

In haar vijfde cabaretprogramma onderzoekt Paulien Cornelisse de alomtegenwoordige verontrusting onder de oppervlakte, en de bevrijding van een wildwaterglijbaan in een Oostduits zwemparadijs. Mensen willen gerustgesteld worden, omdat zij verontrust zijn. Helaas wordt daarmee elke geruststelling zelf verontrustend. Hoe rustgevend ís een romantisch weekende naar een Europese stad naar keuze eigenlijk? Is een saunadag niet vooral geruststellend, omdat je ook weer weg mag? En hebben buikslapers extra veel, of extra weinig vertrouwen in de mensheid? Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
23
december 2021
RAI

Holiday on Ice Supernova

Na 5 jaar keert de ijsshow weer terug naar Nederland. Er zijn extra middagshows op beide kerstdagen. In deze internationale show van allure komt het publiek ogen en oren te kort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs bóven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn meer dan 300 kostuums gemaakt en is een indrukwekkend 3D hightech decor ontwikkeld. Lees meer informatie op de website van RAI.
23
december 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
28
december 2021
RAI

A Homage To The Wall - In Concert

A Homage to "The Wall" - In Concert Het publiek wordt getrakteerd op de originele nummers van "The Wall" -concerten, met enkele originele muzikanten en aanvullende muziek van Pink Floyd. Kaarten via de website van RAI.
28
december 2021
RAI

Star Trek - Live in Concert

Deze uitbundige productie omvat filmfragmenten en een indrukwekkend live symfonieorkest, internationale solisten en gasten uit de franchise. Het publiek zal de muzikale prestaties van de baanbrekende en razend populaire serie ervaren, terwijl Star Trek-film- en tv-beelden tegelijkertijd in high definition naar een 40 voet breed scherm worden gestraald. Dit live-evenement is perfect voor muziekliefhebbers, filmbezoekers, fans en mensen die op zoek zijn naar een unieke concertervaring. Wees erbij als de oproep komt: BEAM ME UP, SCOTTY! Meer informatie op de website van RAI.
30
december 2021
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
02
januari 2022
RAI

PAW Patrol Live! "De Grote Race"

Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. Meer informatie via de website van RAI.
05
januari 2022
CIRCL

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand. Aanmelden via de website van Circl
06
januari 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
13
januari 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
18
januari 2022
RAI

Amsterdam Drone Week 2020

Tijdens ADW Hybrid kijkt, luistert en discussieert het wereldwijde UAM-ecosysteem mee met meer dan 100 sprekers van over de hele wereld. Meer informatie via de website van RAI.
18
januari 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Mart Hillen, Mart & Movies

In zijn nieuwe theaterprogramma Mart & Movies vertelt Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit recente films als Bohemian Rhapsody over Queen en Yesterday over The Beatles. Op zijn 21 ste veroverde Mart Hillen de theaters met zijn eerste soloprogramma In Concert. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Met zijn virtuoze gitaarspel schept hij schilderachtige beelden die het publiek meenemen in een andere wereld Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
19
januari 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Marcel Harteveld, Weet ik veel (cabaret)

Er is een verpleegkundige die kan ruiken of u Parkinson heeft. |Van al het internetverkeer is 10-15% porno. 66% van de millennials weet zeker dat de wereld rond is. Dit soort dingen, daar zit mijn hoofd dus vol mee. Dankzij het internet. Dat maakt mij een aanwinst voor uw pubquiz team, maar ook een buitengewoon irritant persoon om een discussie mee te voeren. Want elk standpunt kan ik relativeren tot je er bij neervalt. Ik ga de hele avond wetenswaardigheden op u loslaten. En wat u daar aan heeft? Weet ik veel Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
20
januari 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
27
januari 2022
RAI

Jumping Amsterdam 2022

Van 27 tot en met 30 januari. Paardensport evenement voor nationale- en internationale ruiters/amazones. Meer informatie op de website van de RAI.
27
januari 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Danielle Schel, OK (cabaret)

Na haar (*) debuutprogramma PATROON is Daniëlle terug in het theater met haar nieuwe voorstelling OK. In OK serveert Daniëlle u een (*) collage van sketches, liedjes en conferences. Het belooft sowieso weer een (*) avond te worden. Vol (*) karakters en (*) onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze (*) voorstelling haar uiterste best doen om aan al uw (*) verwachtingen te voldoen. * veelbelovende / hysterische / onzekere / hilarische / geile / tenenkrommende / briljante / afschuwelijke / geniale / eerlijke / idiote / uitmuntende / sterke / bizarre / vlijmscherpe / betoverende / ellendige / bejubelde / persoonlijke / belachelijke / ijzersterke / uiteenlopende Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
27
januari 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
02
februari 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Anne Neuteboom, Effe niet met je mening

Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar, op haar 31ste, in een antikraakwoning, in Den Dolder. Middenin de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en ook veel te vaak zonder stromend water. Expeditie Robinson is er niets bij. Maar Neutje laat zich niet uit het veld slaan, alles is perspectief, so come on baby, hit me one more time. Anne Neuteboom is misschien wel het grootste cabarettalent van dit moment. Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), kreeg een sterrenregen in de recensies en werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
02
februari 2022
CIRCL

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand. Aanmelden via de website van Circl
03
februari 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Blom & Pheifer, EnEn (Try-Out)

Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de planken en twee van de grappigste actrices van ons land. Voor het eerst brengen zij nu een fysieke, muzikale en absurde duovoorstelling, boordevol brutale inzichten op het dagelijkse leven, waarin niets en niemand wordt ontzien. Ze geven kleine antwoorden op grote vragen en grote antwoorden op kleine vragen in een pijnlijk herkenbare collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. Met gelaagde personages trekken ze verwacht gedrag van vrouwen uit zijn verband: grof en behagend, hard en zacht. We zijn het allemaal of willen het allemaal zijn. En en….. Voor iedereen die houdt van Fleabag, Plien en Bianca, Waardenberg en de Jong, Toren C. en Nanette Gadsby is Pheifer & Blom een must see! Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
03
februari 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
05
februari 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Philippe Lemm Trio, City birds (muziek)

Het Philippe Lemm Trio, dat bestaat uit de Nederlandse drummer Philippe Lemm, de Amerikaanse pianist Angelo Di Loreto en bassist Jeff Koch, kwam uit de bus als “Best Group” op de Internationale B-Jazz Competitie. En de pianist had ook meteen de prijs voor ‘Beste Solist’ te pakken. Hun uitvoering van Di Loreto’s eigen compositie ‘Salt Road’ werd beloond met de ASCAP Jazz Composer Award 2013. De drie musici ontmoetten elkaar tijdens hun Masteropleiding aan de Manhattan School of Music in 2011, waar ze al snel ontdekten dat ze een onontkoombare muzikale chemie hebben en een sterke persoonlijke klik. Vervolgens toerden zij samen met Bollywood superster Shilpa Rao en gaven vele masterclasses. De groep put hun muzikale inspiratie uit een rijk pallet aan invloeden, waaronder klassiek, jazz en prog rock. Hun eerste album ‘New Amsterdam’ werd internationaal goed ontvangen, waardoor ze in onder meer in India, Polen, Duitsland en de Verenigde Staten toerden. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
10
februari 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
11
februari 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Gif. (Toneelvoorstelling)

Internationaal gezien is Gif al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces. Het bekroonde stuk van Lot Vekemans werd al 74 keer geproduceerd in 21 landen en vertaald in 15 talen. Voor het eerst is de bitterzoete ode aan verlies nu te zien op een grote tournee langs de Nederlandse theaters, gespeeld door topacteurs Carine Crutzen en Stefan de Walle. Gif gaat over twee mensen die proberen te leven met ‘wat er niet is en wel had moeten zijn’. Tien jaar na het overlijden van hun kind ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer. Via een brief hebben ze te horen gekregen dat er een herbegrafenis komt vanwege gif in de bodem. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd. Zij kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen.Tijdens de paar uur die ze samen doorbrengen tasten ze elkaar af en blijkt hoe het grote verlies hun beider levens vergiftigd heeft. In een intense dialoog blijven ze zoeken naar dat ene woord; die ene beweging waarin het verleden tot rust zou kunnen komen. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
16
februari 2022
RAI

Negenmaandenbeurs 2022

Op de Negenmaandenbeurs vind je de nieuwste gadgets, must-haves voor je uitzet, styling-tips, de liefste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer! Je hart gaat hier gegarandeerd sneller kloppen. En dit jaar is er iets nieuws: er komt naast een fysieke Negenmaandenbeurs ook een virtuele Negenmaandenbeurs. Meer informatie op de website van RAI.
17
februari 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
19
februari 2022
RAI

Huishoudbeurs 2022

Van 19 t/m 27 februari 2022 vindt in RAI Amsterdam het gezelligste evenement van Nederland weer plaats: de Huishoudbeurs. Kom proeven, proberen en natuurlijk ook heerlijk shoppen. Er is voor iedereen iets te ontdekken. Meer informatie op de website van RAI.
24
februari 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Guido Wijers, Masterclass Geluk

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido Weijers blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen! Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
24
februari 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
02
maart 2022
CIRCL

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand. Aanmelden via de website van Circl
03
maart 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
05
maart 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Joris Linssen en Caramba, Nieuwe streken. (muziek)

Joris Linssen en zijn band bewerken liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of  stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in het Nederlands en vol overgave. Een meeslepend theaterconcert met avontuurlijke verhalen, aanstekelijke muziek en interactie met het publiek. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
09
maart 2022
Cultuurcentrum Griffioen

OldenHermanns, Unsexed (cabaret)

OldenHermanns gaat op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-’n- roll van de zandbakrand. In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scenes rennen ze van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat, maar altijd in stijl. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
10
maart 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
11
maart 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Kamagurka, The return of the comeback (cabaret)

Kamagurka (alias Luc Zeebroek), geboren in 1956 aan de Belgische kust, studeert aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Hij stopt net vóór zijn eindexamen. Wanneer Kamagurka begint als cartoonist, vergaart hij snel roem bij het Belgisch weekblad HUMO. Hij publiceert vervolgens in verscheidene landen, waaronder Nederland, Frankrijk en Duitsland. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
16
maart 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Nesim El Ahmadi, Taboe! (cabaret)

In zijn eerste voorstelling bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van zijn vrouw of om vast te zitten in een cel. Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
17
maart 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
24
maart 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
29
maart 2022
RAI

Intertraffic Amsterdam 2022

Internationale vakbeurs voor slimme mobiliteit, verkeersmanagement, verkeersveiligheid, infrastructuur en parkeren. Meer informatie via de website van RAI.
31
maart 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
01
april 2022
Cultuurcentrum Griffioen

The Bluebettes, Do you wanna dance (muziek)

Het is altijd groot feest met de goedlachse en swingende vrouwenband The Bluebettes. De vijf dames met het hart op de swinging sixties-plek, bezorgden het publiek de afgelopen jaren steevast een heerlijk avondje. Toch, het rode pluche maakte het lastig om mee te swingen met hun aanstekelijke muziek. Daarom is bij deze trip down memory lane vol hartverscheurende country, opzwepende rock ‘n roll en tijdloze soul gekozen voor een gecombineerd sta/zit- concert mét dansvloer. Niets staat dansen meer in de weg! Dus, hup, de dansschoenen aan voor deze show vol nostalgie, humor en liedjes die iedereen kent van onder anderen Tina Turner, Dusty Springfield, The Beatles en de The Supremes. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
02
april 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Alex Ploeg, Ego (cabaret)

Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet. Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen. Nu is hij terug met een nieuw theaterprogramma. Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over het EGO in al zijn vormen. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
06
april 2022
CIRCL

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand. Aanmelden via de website van Circl
07
april 2022
RAI

Vabotech 2022

Vabotech 2022 is een vakbeurs waar bouw, w-installatie en elektrotechniek samenkomen voor productinnovaties, bouwmaterieel, bouw- en installatiemateriaal en gereedschappen, maar ook voor bedrijfskleding en bedrijfswagens. Meer informatie via website RAI.
07
april 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Loes Luca, Uit het hoofd. (Try - Out)

In Uit het Hoofd speelt een actrice een actrice die zich haar leven herinnert, of wat ze denkt dat  haar leven geweest is. Wat is echt gebeurd? Wat is een verhaal geworden? En doet het er toe? Uit het Hoofd is een toneelstuk over een actrice die absoluut geen antwoord zoekt op de vraag: wie ben ik, maar dat antwoord toch krijgt. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
07
april 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
13
april 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Lisa Loeb, Extase (cabaret)

Lisa Loeb is ‘die blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa met haar eerste solovoorstelling Extase. Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s op de vuist te gaan. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren om een beugel te nemen. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
14
april 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
21
april 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
22
april 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Fuse Live (muziek)

Fuse speelde zich definitief in de spotlights als huisband van tv-programma Podium Witteman, maar minder bekend is de route die ze sinds 2012 hebben afgelegd: honderden optredens, van krappe clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in het repetitiehok – het zit allemaal ingesleten in het DNA van deze topformatie met hun eigenwijze geluid. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
28
april 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
04
mei 2022
CIRCL

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand. Aanmelden via de website van Circl
05
mei 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
10
mei 2022
RAI

Interclean Amsterdam 2022

Het toonaangevende schoonmaak- en hygiëne evenement. Interclean Amsterdam is dé ontmoetingsplek voor schoonmaakprofessionals wereldwijd! Ontmoet vakgenoten, ontdek nieuwe producten en maak kennis met een van de vele exposanten. Meer informatie op de website van RAI.
10
mei 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Pieter Jouke en Ronald Snijders, De staat van verwarring (cabaret)

De Staat van Verwarring is een vrolijk-absurde talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO, maar inmiddels staat het programma alweer 10 jaar met daverend succes in het theater. Ook tijdens deze Jubileum Tour praten Snijders & Jouke met twee interessante interview-gasten uit de stad of regio waar de jubileumvoorstelling plaats vindt. Verder zijn er ontregelende jubileumfilmpjes, live chatgesprekken met jubileum-wildvreemden, is er een Jubileum-spek & bonen quiz, zijn er jubileum-neologismen van de Alfabetweter enzovoort. Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
12
mei 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
19
mei 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
26
mei 2022
George Gerschwinplein

Weekmarkt Zuidas

Elke donderdag in Zuidas, de weekmarkt voor alle verse boodschappen en delicatessen. Tijdstip: 9:00 - 17:00 uur.
27
mei 2022
Cultuurcentrum Griffioen

Fabian Franciscus, Kleine wereld (cabaret)

Vroeger zat ik daar dan, lekker in mijn eigen kleine autistische wereldje bang te zijn. Met fobieën enzo. Fijn was dat wel, dat eigen kleine wereldje; ik kende iedereen en was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook tegen mezelf, hardop. Vooral op straat of als ik aan het fietsen was tussen mensen die zulke malligheid maar wat slecht begrepen. Maar ook best wel benauwd en restrictief, zo’n kleine wereld. Probeer je na jaren van doorzetten, coaching en keihard je best doen eindelijk wat verder te kijken dan dat kleine wereldje… Blijkt dat iedereen echt al jaren vindt dat de wereld steeds kleiner en kleiner aan het worden is. Verdomme. Sta je daar met al je goede bedoelingen en twijfels. En nu dan? Kaarten via Cultuurcentrum Griffioen
01
juni 2022
CIRCL

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand. Aanmelden via de website van Circl