Agenda Zuidas Leeft

05
juli
Trek uw stoutste sportschoenen aan voor de Zuidas Run

Op vrijdag 5 juli 2019 vindt de 11de editie plaats van de Zuidas Run. Loopt u mee? Dat kan samen met collega’s in een businessteam, maar natuurlijk ook individueel. De cooling down after party mag u trouwens ook niet missen.

Start en finish zijn op het Gustav Mahlerplein. Het terrein gaat om 17.00 uur open. Om 18.45 uur is er een warming up-sessie en om 19.00 uur begint u aan uw uitdaging. Die kan 5 of 10 kilometer lang zijn, daar doen we niet kinderachtig over. Nadat u moe maar voldaan weer op het Gustav Mahlerplein bent teruggekeerd, begint de afterparty, een uitgebreide en welverdiende cooling down die tot 23.00 uur duurt.

Krijg een indruk van de Zuidas Run 2018

Dresscode: ‘tenue de sport’

De Zuidas Run is hét hardloop- en netwerkevenement van de gelijkheid. Mantel- of maatpak doen er in het geheel niet meer toe, alleen het ‘tenue de sport’ telt. Het doel van deze run is om organisaties, medewerkers en bewoners van de Zuidas via sport te verbinden. Inmiddels hebben zich al 1.100 lopers ingeschreven. Natuurlijk willen we niet dat u ontbreekt. Wees er dus snel bij, u kunt zich nog tot 20 juni inschrijven.

Sinds 2007

In 2007 werd het idee van de Zuidas Run geboren, toen Accenture naar Zuidas verhuisde. Samen met 13 partnerorganisaties hebben Accenture en WTC Amsterdam de eerste editie van de Zuidas Run georganiseerd, een evenement voor bedrijven in en rond Zuidas.

Voor de omgeving

De op- en afbouw van het parcours kunnen wat overlast veroorzaken voor omwonenden. De opbouw van het eventterrein op het Mahlerplein begint op donderdag 4 juli, de afbouw op vrijdagavond 5 juli (tot uiterlijk middernacht) en zaterdag 6 juli. Dit zijn uitsluitend werkzaamheden op het Mahlerplein, er is dus geen verkeershinder.

Muziek en afsluitingen

Tijdens en na afloop van de Zuidas Run zal er muziek zijn op het Mahlerplein. Om 23:00 uur gaat de muziek uit en verlaten alle deelnemers en bezoekers het terrein. Houd u verder in ieder geval rekening met tijdelijke afsluiting van de Gustav Mahlerlaan (vanaf kruising met Beethovenstraat tot het Mahlerplein), vanaf ongeveer 18:30 uur. Voor vragen kunt u terecht bij de organisatie van de Zuidas Run: 020 – 496 91 73 of info@zuidasrun.nl. Meer informatie op de website van de Zuidas Run.

Reacties

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Geef uw mening

Hou me op de hoogte van reacties op dit artikel