skip to main content
12 maart: markt in ons informatiecentrum

Bij iedere kraam en in iedere ruimte van het Informatiecentrum Zuidas-Zuidasdok maken onze specialisten graag een praatje met u. Over de vernieuwing van station Amsterdam Zuid bijvoorbeeld. U kunt zelf rondlopen door de toekomstige passages, over de metro- en treinperrons en de tram- en bushaltes.

A10 Zuid

Anderen praten u graag bij over de A10-tunnels die in het hart van Zuidas komen. Uiteraard zijn er ook mensen die alles weten over de verbreding van de A10 Zuid, tussen de knooppunten De Nieuwe Meer en Amstel, werkzaamheden waarvan u dit jaar echt iets gaat merken.

Wijk Zuidas

Natuurlijk kunt u ook veel te weten komen over de ontwikkeling van de wijk Zuidas. Wat zijn de plannen voor de nabije toekomst? Hoe krijg je 1.350 woningen gebouwd op het terrein tussen AFC en de De Boelelaan? Of zo’n 2.700 woningen in het innovatiedistrict Kenniskwartier? Bij de prachtige maquette van Zuidas is ook veel te zien en te horen over andere ontwikkelingen in het gebied. Naast medewerkers van de Zuidas-organisatie zijn ook collega’s van stadsdeel Zuid aanwezig.

Speeddaten

Heeft u specifieke vragen? Of wilt u uw hart luchten? Dan kunt u ook in onze ‘huiskamer’ een-op-een praten met een van onze medewerkers.

Openingstijden

De markt is open tussen 12.00 en 13.00 uur en tussen 18.00 en 19.00 uur. U kunt gewoon binnenlopen. Alleen voor een extra programma is aanmelding nodig.

Extra programma

Aansluitend op de middagmarkt organiseren we een rondleiding door de tweede passage die we momenteel onder station Amsterdam Zuid bouwen: de Brittenpassage. Aansluitend op de avondmarkt geven onze voorlichters een spetterende presentatie bij onze maquette.

Informatie

  • Locatie: Informatiecentrum Zuidas-Zuidasdok
  • WTC Centrale Hal, Toren 5 (voorheen toren A)
  • Datum: dinsdag 12 maart 2024
  • Tijd: 12.00-13.00 uur en 18.00-19.00 uur
  • Extra programma 1: 13.30-14.00 uur, bezoek Brittenpassage. Meld u aan
  • Extra programma 2: 19.00-20.00 uur, presentatie maquette. Meld u aan

Rondleidingen Zuidas en Zuidasdok
Elke laatste zaterdag van de maand, kunt u deelnemen aan een gratis rondleiding. Al wandelend krijgt u een uniek kijkje in de ontwikkeling van Zuidas en het infrastructurele project Zuidasdok.
Meld u aan voor een rondleiding door Zuidas.

Openingstijden
Het Informatiecentrum Zuidas-Zuidasdok is geopend van maandag t/m donderdag, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Geef uw mening