skip to main content
Grachtenfestival 2019, alles begint met muziek

Ook dit jaar tal van concerten in parken, buurten, markten en op de grachten van Amsterdam. In Zuidas wordt het mogelijk om op onverwachte plekken te genieten van klassieke muziek en jazz. In onderstaand schema leest u wanneer en op welke bijzondere plek u zich kunt laten inspireren door muziek.

PRIKKEL
Dichter bij de bar

Schatten van Vrouwen

Dit is het thema van de 22e editie van het Grachtenfestival, gekozen om de kracht en de kunde van vrouwen te tonen en te vieren, in het jaar waarin het 100 jaar geleden is dat vrouwen kiesrecht kregen. Werk van vrouwelijke componistes, odes aan sterke vrouwen en ook de vrouw als muze staan centraal.

Meer weten?

In de meeste gevallen zijn de concerten gratis. Bekijk hier het volledige programma van het Grachtenfestival. Toch nog een klein zetje nodig? Bekijk dan hieronder de video.

Voorproefje Grachtenfestival 2019

Geef uw mening