skip to main content
Geannuleerd: bijeenkomsten bij knooppunten De Nieuwe Meer en Amstel

Vorige week kondigden we bijeenkomsten aan om u bij te praten over wat er gaat gebeuren rondom de knooppunten De Nieuwe Meer en Amstel – maar ook over andere projecten binnen het programma Zuidasdok. Dat is jammer, omdat we ernaar uitkeken om u voor het eerst wat uitgebreider te vertellen welke consequenties aanpassing van de knooppunten hebben en hoe die zich verhouden tot de andere Zuidasdok-projecten. En natuurlijk wilden we graag horen welke vragen er bij u leven.

Toch in gesprek

Die vragen horen we graag alsnog. U kunt ze mailen naar contact@zuidas.nl. Wij nemen dan contact met u op en gaan graag alsnog telefonisch met u in gesprek. Uiteraard kunt ook uw vragen of opmerkingen kwijt onder dit bericht.

Geef uw mening

Nico Jansen

Wanneer komt het verdwenen bruggetje weer terug. Gebouwd in 1999 en ontvreemd in 2015. Laat de verantwoordelijke hiervoor eens actie ondernemen, zodat wandelaars en fietsers weer een prettig rondje om het Nieuwe Meer kunnen maken.

Hetty Fentener van Vlissingen Zuidasdok

Beste Nico, dank voor je vraag. Dit staat los van Zuidasdok, maar we vragen het even na en komen bij je terug.

Aron

Ik zie wel wat in een opgenomen informatieve uitzending vanuit een studio zoals Rijkswaterstaat dat vaker met projecten heeft gedaan tijdens corona. Maar dan wel op deze website gepubliceerd en zonder inlogcodes.

Hetty Fentener van Vlissingen Zuidasdok

Beste Aron, dank je wel voor de tip. We ontmoeten iedereen toch het liefste live en hopen dat in januari alsnog te kunnen doen.